El Sueca Ricers Junior començà amb bon peu en la Lliga Nacional de Futbol Americà

Lunes, 28 de enero de 2013 | e6d.es
• Marcador definitiu, 7 - 21 per als Ricers, que aconsegueixen una merescuda victòria

En el primer encontre de la Lliga Nacional de Futbol Americà, el Sueca Ricers s’enfrontava a domicili als Valencia Firebats, amb moltes ganes de demostrar tot allò aprés durant el temps de preparació, de mans del seu entrenador Salvador Bartolomé.
El partit començà amb bon peu per al conjunt visitant, els Sueca Ricers, que amb una bona defensa parava una i altra vegada els atacs dels Firebats.
La falta de rodatje i les imprecisions en el joc eren evidents als dos conjunts però, les defenses d’ambdós equips estaven molt motivades. Els Firebats aconseguiren recuperar un “fumble” dels arrossers i els Firebats començaren atacant des de la iarda 3, i degut a un mal “snap” dels Firebats els Ricers aconseguiren els primers 2 punts del encontre, en aconseguir un “Safety”.
Els Ricers tornaven a atacar i foren aturats una altra vegada a escasses iardes de la zona d’anotació i, de nou, es tornava a repetir el mateix mal “snap” de l’equip local i 2 punts més per als Ricers.
L’atac d’un i altre equip no aconseguien avançar, ni conservar la posesió de la pilota durant més de dos “drives”, fins que els jugadors de l’equip entrenat per Salvador Bartolomé començaren a utilitzar el seu joc de carrera i es va veure recompensat amb un “Touchdown” del jugador Antoni Monton. També va ser convertit el “Extrapoint” amb un xut a pals de Marc Escrivà, arribant a la fi de la mitja part amb el marcador en 0 - 11.
A la segona meitat els Firebats no aconseguien trobar la manera d’avançar iardes ni amb jugades de carrera ni amb passes, i els seus jugadors eren una i altra vegada caçats per la defensa de Ricers, destacant el treball d’alguns jugadors com, Vicente Castañer, Josep Benedito o Javier Sierra.
Els arrossers tornaren a tindre la posesió del baló i una vegada arribats a la iarda 20 de Firebats i amb una sola oportunitat per avançar 12 iardes, intentaren un “Field Goal” que va ser convertit pel “kicker” Marc Escrivà, deixant el marcador en 0 -14.
Els Firebats intentaven una i altra vegada remuntar el resultat fins que, amb una jugada de “reverse” de més de 40 iardes, conseguien entrar en la zona d’anotació de Ricers anotant el 7 -14.
Els Firebats estaven motivats i amb ganes d’igualar el partit, però va se llavors quan els Ricers amb un parell de jugades i gracies a dos penalitzacions de l’equip de Firebats aconseguien col·locarse dins de la “Red Zone” de Firebats, i de nou el jugador de Sueca Ricers, Antoni Monton, tornava a entrar en la zona d’anotació de Firebats.
El “Extrapoint” fou anotat de nou per Marc Escrivà, deixant el marcador en el definitiu 7 -21 per als Ricers, que aconsegueixen una merescuda victòria en la primera jornada del campionat, i demostrant que ha valgut la pena el treball realitzat en la pretemporada i l’aposta realitzada per Club en aquesta jove formació.
L’equip junior de Sueca Ricers ha demostrat ser un conjunt sòlid amb grans efectius tant en atac com en defensa i la seua versatilitat a l’hora d’aconseguir anotacions.
Sueca Ricers