El suecą Juan Miguel Ribera Puchades rep el Premi a la Innovació Docent del Consell Social de la Universitat de La Rioja

Martes, 10 de marzo de 2020 | e6d.es
• Pel projecte ‘Millora i Ampliació del Curs Online d'Olimpķades Matemątiques’

._000772
Juan Miguel Ribera Puchades (Sueca,1987) ha rebut el Premi a la Innovació Docent del Consell Social de la Universitat de La Rioja (UR) pel projecte ‘Millora i Ampliació del Curs Online d'Olimpíades Matemàtiques’.
El jurat ha valorat que és “un projecte imaginatiu i útil”, que comprén un conjunt de 18 seqüències didàctiques dutes a terme mitjançant una pissarra de llum amb la finalitat de gravar-les en vídeo i posar-les a la disposició dels estudiants de la Universitat de La Rioja, així com d'Educació Secundària i Batxillerat. En aquest projecte han participat professors del Departament de Matemàtiques i Computació de la Universitat de La Rioja, de la Universitat de Saragossa i de la Universitat Rei Joan Carles. El premi està dotat amb dos mil cinc-cents 2.500 euros i placa.
Nascut a Sueca (València) en 1987, Juan Miguel Ribera Puchades és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València (2010), Màster en Investigació Matemàtica (2011) i doctor en Matemàtiques (2015) per la Universitat Politècnica de València (UPV) i Màster en Formació del Professorat en la Universitat Internacional de València (2016).
Actualment, professor en la Universitat de La Rioja (UR) i investigador en Didàctica de la Matemàtica en el camp de la docència online per a alumnes amb altes capacitats. Professor del programa Estalmat Comunitat Valenciana des de 2009, és preparador d'Olimpíades Matemàtiques per a secundària i batxillerat des de 2010.
Universidad de La Rioja


 

._000696

._000705