El somriure dels més menuts ompli de color els carrers a Alzira amb la visita dels Reis Mags

Jueves, 6 de enero de 2022 | e6d.es
• Melcior, Gaspar i Baltasar han passat per cada racó de la ciutat per a saludar a tots els xiquets i xiquetes

 

Alzira ha rebut la visita més esperada de l’any: la del tres Reis de l’Orient que, un any més, han intentat recórrer tots els carrers de la ciutat per a saludar als xiquets i les xiquetes de la població. A les 16:00 hores van ser rebuts a les portes de l'Ajuntament per l'alcalde d'Alzira Diego Gómez i el regidor de Festes Xavier Pérez i se'ls va fer entrega de les claus de la ciutat per a quer a la nit pogueren entrar a totes les cases a deixar els seus regals.
Després, Ses Majestats començaren el seu recorregut pels carrers d’Alzira a bord dels vehicles antics aportats per l’Associació Retromòbil i custodiats en tot moment pels efectius de la Policia Local i el personal de Protecció Civil Alzira.
La cercavila, que repetia el format del 2021, va permetre poder saludar als Reis d’Orient i rebre també la seua salutació carregada d’il•lusió i de màgia. Així mateix, atesa la situació sanitària a causa de la Covid-19, es van intentar evitar les aglomeracions i els riscos de més contagis.
En acabar els recorreguts va haver 4 disparades, també simultànies, de focs artificials des de diferents punts de la ciutat, a la plaça d’Anna Sanchis, el llavador de l’Alquerieta, a la plaça del Regne i a la plaça d’Elisa Ramírez (Mancomunitat).
E6D 


._000759
._000647