El servei de Ludoteca Municipal de Sueca comenšarÓ el pr˛xim 13 de setembre

Lunes, 6 de septiembre de 2021 | e6d.es
• El termini per a presentar les solĚlicituds de plaša finalitzarÓ el dia 9

._000748
La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, un curs més, el servei de Ludoteca Municipal destinat a l'alumnat de segon cicle d'Infantil i primer, segon i tercer de Primària. El termini per a presentar les sol·licituds de plaça finalitzarà el dia 9. Es podrà realitzar mitjançant via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (www.sueca.es), o presencialment en el Registre General d'Entrada sol·licitant cita prèvia en el telèfon 960 919 138. “Un curs més, des de la Regidoria d'Educació volem oferir este servei mitjançant el qual es pretén millorar la conciliació de moltes famílies del municipi. A l'igual que l'any passat, el servei de ludoteca estarà condicionat a la situació sanitària actual”, ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez.
L'assignació de les places es regularà tenint en compte els següents criteris: en primer lloc, les sol·licituds corresponents a menors que tinguen als dos progenitors treballant; en segon lloc, les sol·licituds de menors en les quals només treballe un dels progenitors; i finalment, si queden places disponibles, les sol·licituds en les quals cap dels dos progenitors estiga treballant.
El servei de Ludoteca Municipal començarà el 13 de setembre i l'horari serà, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. S'establiran dos torns: 1.- dilluns, dimecres i divendres (30 places), i 2.- dimarts i dijous (30 places). El preu serà de 100 euros, si es matriculen d'un només torn; o de 130 euros, si es matriculen dels dos. La llista d'admesos es farà pública el 10 de setembre en la web de l'Ajuntament.
Ajuntament de Sueca._000705

._000772