El servei de Bibliopiscina d'Almussafes conclou la seua octava edició amb quasi dos mil préstecs

Martes, 13 de septiembre de 2016 | e6d.es
• Encara que al juliol els banyistes van apostar per revistes i diaris, a l'agost van preferir els llibres de format lleuger

Per octau any consecutiu, els banyistes d'Almussafes han disfrutat durant dos mesos del servei gratuït de préstec de publicacions en les Piscines Municipals d'Estiu que brinda l'ajuntament. L'interés per impulsar la lectura entre els usuaris de la dependència pública durant els mesos de juliol i agost es manté per part de l'executiu local des de l'any 2009 i l'acollida del servei municipal ha sigut sempre positiva.
L'octava edició del servici de Bibliopiscina d'Almussafes va finalitzar coincidint amb la despedida de la temporada estival de les Piscines municipals evidenciant que esta proposta contínua sent atractiva per als ciutadans. De fet, l'estand va registrar un total de 1.940 préstecs durant els mesos de juliol i agost, una xifra elevada, mostra de la fidelitat dels banyistes a este servei municipal que es va posar en funcionament en 2009.
 “Des de l'equip de govern ens esforcem a mantindre una oferta heterogènia que satisfaça els interessos de tots els lectors. Es tracta d'un al•licient d'oci, afegit al fet d'acudir a la piscina. Pensem que és important continuar reforçant un servei beneficiós per a grans i xicotets”, sosté la regidora de Cultura, Teresa Iborra.
Es tracta de posar els llibres a l'abast no sols del lector potencial, sinó també d'aquell que estima la lectura, i per a això l'Ajuntament d'Almussafes ha desenrotllat este programa d'oci estiuenc gràcies als estudiants participants en el programa La Dipu et Beca. De dilluns a divendres de 15h a 18:30h al juliol i de dilluns a dissabte de 11h a 13:30h i de 15h a 18:30h a l'agost, una àmplia oferta d'obres literàries i publicacions d'informació general i especialitzada per a grans i xicotets.
Els banyistes van poder consultar els diaris Las Provincias, Levante-EMV, El Pais i Superdeporte. Quant a les revistes, es trobaven Nuevo Estilo, Telva, Muy interesante, Viajar, Hola, PC Computer, Lecturas i els suplements setmanals dels periòdics. A esta oferta es van sumar 370 llibres en format lleuger, a més de còmics i llibres de temàtica infantil.
Ajuntament d'Almussafes