El quart premi de la Loteria de Nadal cau en l'Administració “Sant Antoni” de Cullera

Domingo, 22 de diciembre de 2019 | e6d.es
• El 41.710 ha sigut l’únic número agraciat a la nostra comarca amb un premi important

._000723
L'Administració de Loteries número 3 “Sant Antoni” de Cullera torna a ser notícia. El passat 1 de desembre, com ja informarem, un dels 24 encertants de 14 resultats de la quiniela va depositar ací la seua participació que li va servir per a emportar-se 26.934 euros Hui, ha repartit una sèrie del quart premi de la Loteria de Nadal que ha correspost al 41.710, la qual cosa suposa un premi de 200.000 euros a la sèrie i 20.000 euros al dècim. S'ha venut en el mostrador i és possible que algun dels dècims haja sigut adquirit per algun dels milers de turistes i visitants que han passat este estiu per Cullera i que “tenen la costum de comprar loteria del lloc on disfruten les vacances”, ens comenta Roberto Escrivà, gerent d'esta administració.
També ha declarat a El Seis Doble “que tenia molta esperança de repartir un premi i més després de la profecia d'una persona que va assegurar que donaria la sort enguany en Nadal i El Niño, així que l'optimisme ha crescut de cara a este pròxim 5 de gener”. Es dóna la curiositat que esta administració va decorar l'establiment este passat mes de novembre amb una figura de Sant Antoni, a qui sempre se li ha representat amb un porquet als seus peus per a identificar-ho i recordar-ho com el sant dels animals. Molts clients, abans d'eixir de l'administració, passen els seus bitllets per darrere de l'animal perquè els done sort i, pareix, que dóna el seu resultat, ja que en un mes s'han donat dos premis de certa envergadura. Un conegut de la casa sempre comenta “jo, per si de cas, pas sempre el dècim de loteria pel culet del porquet”. Hui li ho ha recordat al seu feliç propietari.
Esta administració, en tan sols 8 anys d'existència, ha donat ja 9 premis de notable envergadura, 4 de loteria i 5 de jocs actius, destacant entre ells un “Gordo” i un “Euromillón”. El seu gerent ha declarat al nostre diari que “la alegria més gran arribarà abans de fi d'any, perquè tenim l'esperança de repartir un gran premi en el pròxim sorteig de Nadal”.

 
E6D
 
._000620

._000708

._000653