El PSPV-PSOE de Sueca critica a Compromís per privatitzar el servei de salvament i socorrisme

Martes, 19 de junio de 2018 | e6d.es
• "Sueca inicia la campanya d'estiu sense postes sanitàries a les seues platges"
 ._000546
.-000472
El govern de Sueca (Compromís i GISPM) ha començat la campanya d'estiu a les platges sense postes sanitàries. Així ho va poder constatar el PSPV-PSOE este cap de setmana, després que des de l'ajuntament anunciaren a "bombo y platillo" que estava tot a punt.
A més a més, enguany han afegit una privatització més a les que subtil i escalonadament han vingut incorporat en els darrers anys. En aquest cas ha estat el servei de salvament i socorrisme, el servei del qual és provisional en espera de la seua adjudicació.
El servei esmentat ha estat contractat per a unes setmanes amb una històrica ONG d'arrelament internacional per la via d'urgència. Crida poderosament l'atenció que aquesta organització publicitara l'oferta de treball de socorristes per a tot l'estiu a les platges de Sueca quan encara estava obert el termini per a presentar propostes per a la contractació.
"Una volta més s'ha demostrat que Compromís per Sueca, de qui depenen les responsabilitats de platges i contractacions, no ha fet els deures", afirma Dimas Vázquez, portaveu del Grup Socialista Municipal. "Tots els anys arriba l'estiu; tots els anys n'hi ha campanya de platges; i enguany, no se sap ben bé per què, han arribat tard", manifesta Vázquez.
"A tot això cal afegir l'estat de deteriorament en què es troben carrers i enllumenament públic de la nostra costa, tal i com denunciàrem públicament fa pocs dies", afegeix el portaveu socialista.

Privatitzacions contra borses de treball per a aturats
Fins ara, l'Ajuntament de Sueca gestionava el servei de socorristes fent valer una borsa a la qual es podia presentar qualsevol persona capacitada. "Això també ho ha acabat Compromís en privatitzar-ho", apunta Vázquez.
La instal•lació de passarel•les i papereres també es feia, no fa massa anys, mitjançant una borsa que també aprofitava per al manteniment. Estos operaris (peons d'oficis múltiples que han aprovat un procés selectiu públic) entraran a treballar a primers de juliol quan podien haver-ho fet un mes abans.
I el garbellat de neteja de l'arena de la platja la porta una empresa ho duu una empresa habitual amb maquinària de propietat municipal. "Eixa és la doble moral del govern de Sueca, que fora d'ací reclama recuperar els serveis públics i al poble fan totalment el contrari", conclou el portaveu municipal i secretari general del PSPV-PSOE de Sueca.
PSPV-PSOE de Sueca