El PSPV de la Ribera Alta presentarŕ mocions contra la reforma de l’Administració local

Sábado, 14 de diciembre de 2013 | e6d.es
• Hui en la porta de l’Ajuntament de l’Alcúdia els socialistes de la Ribera han expressat la seua total oposició a la reforma de l’administració local

._000253
L’Executiva Comarcal del PSPV de la Ribera Alta, critica la reforma de l’Administració local perquè  produïx una privatització massiva dels servicis socials, educatius i d’altres ordinaris que fins a la data presten els ajuntaments, com el de l’aigua, la neteja viària o l’asfaltat. Hui en la porta de l’Ajuntament de l’Alcúdia els socialistes de la Ribera han expressat la seua total oposició a la reforma de l’administració local i han anunciat la presentació d’una nova moció en tots els consistoris de la comarca de la Ribera Alta. En la concentració han expressat el seu rebuig d’una llei que perjudicarà els ciutadans del 80 % dels municipis de la Ribera Alta. Una vegada més el PP de Rajoy i de Fabra han donat una destralada més a l’Estat de Benestar, una barbaritat que pretén convertir als Ajuntaments en meres oficines administratives i que provocarà la privatització de servicis públics, que en l’actualitat són determinants, així com pèrdues d’ocupacions en l’Administració local.
Fernando Pascual, secretari d’organització del PSPV de la Ribera Alta, es mostra contrari al criteri econòmic d’una reforma local que el que busca és fer negoci en detriment de l’autonomia dels municipis i dels seus alcaldes i alcaldesses, els que, al seu parer, són els que millor saben el que s’ha de fer en cada un dels seus ajuntaments.
El responsable socialista entén que és una reforma que no té en compte la realitat ni la situació de la província, pel que no té cap dubte a afirmar que "açò provocarà uns greus perjuí i una gran descoordinació en servicis bàsics que ara mateix s’estan prestant amb normalitat per part dels ajuntaments".
Pascual afirma que "els socialistes lluitarem en tots els camps contra està gran errada que suposa la reforma de la llei de règim local perquè esta reforma que, suposa una agressió brutal" contra l’autonomia municipal, presenta arbitrarietat a l’hora d’establir els denominats costos estàndard i genera un clar conflicte de competències".
PSPV de la Ribera Alta