"Demā caminem tots junts a la III MARXA SOLIDĀRIA d'Alginet contra el Cāncer"

Viernes, 23 de octubre de 2015 | e6d.es
• "Enguany tenim diferents novetats, tindrem “castells inflables” a cārrec de Factoria d'Idees i Creacions COOP.V, perquč els més xicotets també puguen fer la seua aportaciķ"


._000351

._000354

 
El pròxim 24 d'Octubre, caminem tots junts a la III MARXA SOLIDÀRIA d'Alginet contra el Càncer. Sota l'eslògan "Ni un pas enrere", i amb dues edicions anteriors cada any trobem més participació, amb uns 600 participants en la primera, uns 1000 a la segona i aquesta tercera marxa esperem un gran èxit d'assistència. Amb una distància de 4 quilòmetres en la que l'eixida i l'arribada serà la Plaça del País Valencià d'Alginet, lloc on podràs inscriure’t abans de la marxa amb la compra d’un globus solidari.
Des de l'Associació Contra el Càncer d'Alginet agraïm totes les col•laboracions d'entitats, empreses, comerços i associacions, que cadascú fa un esforç per oferir el que està a les seues mans, per tal de poder traure ajudes econòmiques que donen esperança, investigació i vida.
Enguany tenim diferents novetats, tindrem “castells inflables” a càrrec de Factoria d'Idees i Creacions COOP.V, perquè els més xicotets també puguen fer la seua aportació.
També poden recollir la "piruleta del somriure"  cedides pel Badall.
També com a novetat tindrem un “Photocall” amb fotògraf per donar vida i color rosa a les xarxes socials, i que millor que fer-se fotos amb personatges infantils i de Disney? Allí tindrem col•laborant amb tals les associacions Chupa-Chups i Papallona Jove. I per acomiadar l'acte tindrem l'actuació del Quadre de Balls Populars d'Alginet. Els diners recaptats aniran destinats a l'Associació contra el càncer. La seua presidenta, Empar Alemany vol convidar a aquelles persones que vulguen participar, tant de la localitat com d'altres. Ja que és molt important la solidaritat, el somriure dels malalts i la lluita contra la malaltia.
Associació Contra
el Càncer d'Alginet