El proper diumenge tindrÓ lloc el IX Cros de l'Alc˙dia

MiÚrcoles, 18 de enero de 2017 | e6d.es
• En el marc del Campionat Auton˛mic de Clubs de Cros que es desenvoluparÓ a la vora del riu Magre

._000428
El proper diumenge, 22 de gener, a les 9.30h tindrà lloc la ja tradicional Cros de l'Alcúdia. Un any més, aquest cros ha estat promoguda i organitzada pel Club d'Atletisme l'Alcúdia conjuntament amb la Federació Valenciana d'Atletisme, els quals han pogut contar novament amb el suport de l'Ajuntament d'Alcúdia i d'altres institucions del poble.
Es realitza, per una banda, una prova oficial on sols poden participar aquells que estiguen inscrits en algun club d'atletisme. Les proves oficials que es van a disputar seran en diferents categories i la inscripció a les proves és de manera gratuïta.
Paral·lelament, tindrà lloc també una cursa popular de 4km, en la qual podran participar totes aquelles persones que ho desitgen, podent inscriure's, de manera gratuïta, fins un minut abans de començar la cursa. Pel que respecta al recorregut, Paco Martínez Gallego, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia, explica que hi ha dos nivells: un dels nivells s'efectuarà per la vora del riu Magre, i l'altre nivell tindrà lloc al Parc Municipal que hi ha dalt de la vora del riu, l'anomenat Periparc. Finalment, se'ls farà entrega als guanyadors, tant de el cros popular com de les diferents categories oficials de clubs, de les corresponents medalles i trofeus.
Ajuntament de l'Alcúdia