El proper dissabte 18 d’abril, l’Alcúdia celebrarà la Festa del Llibre

Miércoles, 15 de abril de 2015 | e6d.es
• Una festa cultural que arriba a la seua quinta edició on coincideix amb el Marató de Donació de Sang que tindrà lloc al Centre Enric Valor

._000162
El Parc del Patinatge acollirà novament les casetes de llibreries que habitualment hi participen, amb les novetats editorials i les publicacions més interessants per als lectors tant grans com menuts. A més, la Colla La Rosca, amb la seua música, serà l’encarregada de fer una cercavila pels carrers convocant al poble a esta celebració.
Al llarg del matí està previst que es realitzen diversos tallers relacionats amb els llibres i l’animació lectora, a més d’un recital de poemes a càrrec del alumnes dels col·legis de l’Alcúdia. Els tallers estaran organitzats per les AMPES de les quatre escoles del poble i de l’institut de Secundària Els Évols.
Al voltant del migdia, està programada l’actuació de Dani Miquel, canta cançons alcudià que amenitzarà la celebració amb la màgia que desprenen les seues composicions de sempre i d’altres de noves. La Festa continuarà per la vesprada al mateix Parc del Patinatge amb l’actuació del Drac Màgic Teatre amb l’actuació Festa Pirata, una peça de teatre de carrer per als menuts.
 
Una Festa del Llibre Solidària: L’Ajuntament regalarà llibres als donants de sang
La Festa del Llibre d’enguany coincideix amb el Marató de Donació de Sang que  tindrà lloc al Centre Enric Valor de l’Alcúdia. Cada any, convocats per la Junta Local Contra el Càncer, un gran nombre d’alcudians i d‘alcudianes participa en este acte altruista i solidari que permet salvar moltes vides. Es per això que l’Ajuntament de l’Alcúdia ha volgut agrair esta demostració de solidaritat ciutadana regalant un bo que els donants podran canviar per un llibre a qualsevol de les llibreries participants.
Ajuntament de l’Alcúdia