El programa Espai Gran d'Almussafes manté la seua aposta per l'envelliment saludable, actiu i participatiu

Martes, 21 de septiembre de 2021 | e6d.es
• L'Ajuntament de la localitat reprén la iniciativa, que estŕ dirigida a persones majors de 70 anys

._000829
La diversió i l'entreteniment del programa ‘Espai Gran’ d'Almussafes tornen a la Llar dels Jubilats de la població gràcies a la posada en marxa d'una nova temporada de la iniciativa. Les activitats es desenvoluparan els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.30 a 12.30 hores i seguint tota la normativa anticovid. L'Ajuntament manté també aquest curs, en el qual han confirmat la seua assistència ja 15 persones, el servei de transport fins a la infraestructura. Hui, dilluns 20 de setembre, s'ha inaugurat la nova temporada amb la presència de l'alcalde, Toni González, i de la regidora de Majors, Paqui Oliver.
S'han représ en la Llar dels Jubilats d'Almussafes les sessions del programa ‘Espai Gran’, amb el qual la Regidoria del Major busca potenciar les relacions socials i lluitar contra la soledat mitjançant diferents activitats per a aconseguir un envelliment saludable, actiu i participatiu de la gent major de 70 anys. L'alcalde, Toni González, i la regidora de Majors, Paqui Oliver, han donat la benvinguda a les primeres 15 persones inscrites i els han animat a gaudir al màxim de l'experiència.
“Sempre ho dic, però és la veritat. Per a mi aquest programa és una de les majors joies que tenim en aquesta àrea municipal, perquè brinda a la ciutadania d'aquesta franja d'edat l'oportunitat de sentir-se acompanyada, escoltada, entretinguda i integrada en un grup en el qual es valora tot el que aquestes persones han aportat a la societat, i això és molt important”, assenyala Oliver.
En les sessions, que es desenvolupen els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.30 a 12.30 hores, es proposen tallers de manualitats, xarrades disteses sobre diferents temes i celebracions especials en festes rellevants com el Nadal, Falles o Pasqua. “En totes aquestes reunions s'apliquen rigorosament els protocols per a evitar els contagis per Covid-19, per la qual cosa anime a totes les persones interessades a incorporar-se a aquest preciós projecte”, comenta l'edil.
Les inscripcions continuen obertes i poden realitzar-se tant presencialment en l'Oficina d'Atenció al Major com per telèfon (96 178 39 91 Ext. 2606). Aquelles persones que ja van participar el curs anterior i desitgen continuar assistint no han de tornar a inscriure's, recorden des del Consistori.
Ajuntament d'Almussafes
 

._000006VD