El PP de Carcaixent es sorprén del vídeo del Pla Edificant difós per l’equip de Govern

Viernes, 18 de noviembre de 2022 | e6d.es
• ‘Fa falta tindre memòria per a no caure en l'error d'atacar sense fonament i fer el ridícul’

._000690

No sé si ens alegra o ens sorprén més que l'equip de govern de Carcaixent faça un vídeo, encara que siga propagandístic i electoralista, explicant el que és el Pla Edificant i el que ha suposat per als centres escolars del municipi, tenint en compte que en 2017, quan ens adherim a este Pla Edificant gràcies a una proposta del Partit Popular de Carcaixent, no tenien ni idea del que era.
Fa falta tindre memòria i si no, tirar d' hemeroteca, per a no caure en l'error d'atacar sense fonament i fer el ridícul. Quan jo personalment feia al·lusió a este tema en xarxes socials fa uns dies, el mateix alcalde m'increpava en el meu propi perfil de Facebook de forma molt poc elegant, per cert, donant a entendre que no era cert el que gràcies a la nostra proposta, estava sent una realitat la millora dels centres escolars del poble.
Sols 30 minuts del ple de 20 de desembre de 2017, que poden veure per internet, són suficients per a adonar-se de 3 coses molt importants:
1.- Que hi ha partits que el govern els ve gran perquè no tenen ni idea de gestionar.
2. Que hi ha partits que només saben estar en l'oposició.
3. Que les coses que són importants per al municipi només són viables a través del treball i de partits que sabem el que tenim entre mans.
Els 30 minuts de debat d'aquella moció d'adhesió al Pla Edificant que presentem nosaltres, els van convertir Compromís i Psoe, en un atac al Partit Popular com si encara estiguérem nosaltres governant i ells en l'oposició, però s'oblidaven que ja portaven més de mitja legislatura governant i les coses no continuaven igual, sinó que havien empitjorat.
En aquells 30 minuts van intentar posar de manifest i donar lliçons dels seus grans coneixements sobre el Pla Edificant, encara que tots sabem  que abans d'un ple sempre hi ha un treball previ, on es presenten les mocions i ni els uns ni els altres tenien ni coneixement ni idea del Pla Edificant, encarat que són els seus partits els que estan governant en la Comunitat
I per últim dir que ha hagut de ser el PP qui haja fet el treball i posat sobre la taula la proposta que, 5 anys després ha donat els seus fruits i ha millorat tant els centres escolars de Carcaixent, com pot veure's en el vídeo promocional que s'ha elaborat des de l'equip de govern i publica l´ Ajuntament de Carcaixent.
Com vaig dir a les xarxes, el més important és que les millores dels col.legis siguen una realitat per al poble, però això si, deixen de prendre el pèl als ciutadans i per la nostra part, nosaltres continuarem treballant per Carcaixent.
PP Carcaixent

 

._000700

._000733