El PP de Carcaixent defensa el treball realitzat a les barriades al llarg d’esta legislatura

Martes, 17 de enero de 2023 | e6d.es
• De les quasi 100 mocions i escrits presentats una vintena tenien a veure directament amb els barris

Des del Partit popular de Carcaixent, hem estat tota la legislatura treballant al costat dels nostres barris. Els barris de Carcaixent són l'ànima del municipi i totes les seues reivindicacions són les reivindicacions pròpies de Carcaixent.
De les quasi 100 mocions i escrits presentats pel Partit Popular en aquesta legislatura, una vintena tenien a veure directament amb els barris del municipi.
Ja al pleno de desembre aconseguirem aprovar una proposta que intentarà solucionar la problemàtica de vallats que pateixen a la urbanització de Sant Blai i que beneficie als veïns de totes les urbanitzacions i disseminats, però, les reivindicacions i els problemes que afecten als barris són molts, la brutícia que patisen des del Tir de Pitxó fins a Cogullada, passant per la resta de barris, la falta de contenidors, poca presència policial, il.luminació insuficient,són reivindicacions comunes a tots, Santa Barberà,  Les Barraques... o les obres inacabades o mal executades a altres com La Muntanyeta o Quatre Camins.
Hem aconseguit algunes de les reivindicacions a base d'un treball constant i sense descans, però queda molt per fer i ací estarà  Populars de Carcaixent per a seguir al costat dels barris que fan de Carcaixent el poble que és. 
Carolina Almiñana Lledó|Portaveu del Partit Popular de Carcaixent