El PP d'Algemesí denuncia la caiguda d'un arbre que podria haver ocasionat una tragèdia personal

Jueves, 24 de marzo de 2022 | e6d.es
• L'exemplar va caure per la mala execució de les obres del Parc Salvador Castell

._000525
Després del pas de les festes falleres i ara que l'equip de govern ja no pot desviar l'atenció del succeït, el PP d'Algemesí vol denunciar el sacrilegi ambiental que es va produir el passat 18 de març. La caiguda d'un monumental pi de grans dimensions en el tram en obres del Parc Salvador Castell que podria haver ocasionat una tragèdia personal.
“Ens diran que la pluja i el vent van fer caure l'arbre; mitja vida suportant temporals molt més agressius i cau justament l'endemà passat de les atrocitats que ara hem pogut comprovar en el material gràfic que ens ha arribat durant l'execució de les obres”, lamenta el portaveu popular, José Javier Sanchis.
“En el vídeo i les imatges podem comprovar com els operaris excaven sense respectar un mínim de distància, arrancant arrels i sense emplenar el terreny amb llast per a garantir la fermesa d'aquest, més quan estàvem a les portes d'un temporal que el faria encara més feble.”
D'això ja teníem antecedents amb l'ampliació de pistes de petanca del Parc Bernat Guinovart. L'excavació tan pròxima al tronc d'un arbre de grans dimensions va provocar que poc després el temps el tombara.
Exigim responsabilitats a l'empresa constructora per la mala praxi, i a l'equip de govern per continuar fent plecs de condicions que premien a les empreses que ofereixen preus temeraris. És la mateixa que va executar la primera fase de remodelació de la C/Cervantes amb una baixa temerària que després va retardar les obres i va provocar multitud d'inconvenients als veïns. Les empreses locals ja ni tan sols opten a presentar-se als plecs de l'Ajuntament.
PP Algemesí

 
 ._000829
._000831