El Polígon Juan Carlos I d'Almussafes estrena senyalització

Domingo, 6 de diciembre de 2015 | e6d.es
• L'Ajuntament de la localitat ha invertit 21.471€ en aquesta actualització que tindrà continuïtat amb la col•locació dels indicatius comercials d'aquesta àrea._000314
._000340
 
Els usuaris del Parc Industrial Rei Joan Carles I d'Almussafes ja gaudeixen dels avantatges que suposa la renovació de part de la senyalització d'aquesta zona de la localitat. El consistori municipal, atenent les reivindicacions de la APPI, ha finançat la substitució de 17 senyals, 3 tòtems i un directiu informatiu. En breu començarà una segona fase d'aquest mateix projecte que tindrà com a objectiu millorar la senyalització comercial per a indicar l'accés a les empreses amb un major volum de visites. La zona industrial d'Almussafes estrena senyalització. L'empresa responsable de la instal•lació ja ha conclòs els treballs de substitució dels antics indicatius, que “no complien la normativa vigent, no aportaven suficient informació i mancaven de coherència estètica”, indiquen des de l'Associació de Propietaris i Usuaris del Polígon Industrial Joan Carles I, APPI. Durant aquesta primera fase del projecte, impulsat per aquesta entitat, s'han renovat 17 senyals, 3 tòtems de benvinguda i un directiu informatiu amb set calaixos. L'actuació, finançada íntegrament per l'Ajuntament d'Almussafes amb una inversió total de 21.471€, suposa una notable millora per als conductors que circulen pel parc, atès que contribueix a facilitar el trànsit i la localització de les diferents companyies amb seu en el mateix.
Els senyals indicadors estan compostos per un tub d'alumini caracteritzat per una elevada resistència i lleugeresa, i dissenyat seguint criteris decoratius, un tub telescòpic que va introduït dins d'aquests pals per a actuar com a prolongació del mateix i en el qual s'han col•locat els diferents mòduls informatius i els corresponents cartells, que disposen de motlura exterior, tirants i xapa exterior. Després d'aquesta primera fase, està previst l'inici d'una segona acció complementària, que se centrarà en la instal•lació de la senyalització comercial que indicarà l'accés a les empreses amb major volum de visites. Per a emprendre-la, el consistori municipal es troba en aquests moments en negociacions amb APPI per a cedir-li a l'entitat la gestió d'aquest assumpte.
El president de l’executiu local, Toni González, es mostra satisfet amb el resultat obtingut amb aquesta intervenció en l’entorn urbà de l’àrea industrial “que ha suposat un evident avanç en matèria de senyalització i en el qual seguirem treballant en un futur per a respondre a les necessitats de les empreses emplaçades en el polígon industrial”.

Reparació de voreres
Paral•lelament a aquesta qüestió, la Regidoria d'Obres i Serveis del consistori roman atenta a altres necessitats existents en l'entorn industrial d'Almussafes. Recentment, personal empleat de l'Ajuntament han participat en les tasques d'esmena de problemes relacionats amb el mal estat de les voreres, sorgits en algunes ocasions per la canalització de l'aigua, i que han sigut resolts exitosament amb rapidesa.
Ajuntament d'Almussafes