El poble de Sollana sap qui es En Miguel López Marco?

Viernes, 19 de febrero de 2016 | e6d.es
• El 19 de febrer farŕ 145 anys del seu naixement i l’Ajuntament de Sollana ha organitzat uns actes al voltant del mestre

._000338


._000246
 
El poble de Sollana sap qui es En Miguel López Marco?. El 19 de febrer farà 145 anys del seu naixement i l’Ajuntament de Sollana ha organitzat uns actes al voltant del mestre.
-A les 16:00h, l'Alcalde de Sollana, el Regidor d'Educació, la Comunitat Educativa juntament amb els alumnes del CEIP i l’il•lustríssim Jaume Fullana Mestre, Director de política educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, procediran a la descoberta del bust en el seu nou emplaçament a l’actual CEIP López Marco i de la placa commemorativa.
-A les 19:30 h al Centre Cultural tindrà lloc unes conferències divulgatives adreçades al poble en general. Els ponents de les mateixes seran: Francesc Montagud que ens parlarà sobre López Marco i la seva trajectòria escolar i implicació educativa a Sollana. El seguirà Llorenç Benaches que parlarà sobre aspectes culturals, socials i polítics del mestre López Marco i per finalitzar Joan Ferrús parlarà sobre el reconeixement posterior a aquest il·lustre mestre. En este acte col·labora el Col·lectiu Ullal.
Ajuntament de Sollana

 

._000296._000344