El Ple de l'Ajuntament d'Alfarp insta al tinent d'alcalde de Compromís a presentar la seua dimissió

Jueves, 28 de febrero de 2019 | e6d.es
• Després d'haver de renunciar a una subvenció de 65.000 euros per la seua incompetència

._000368


._000565
El ple de l'Ajuntament d'Alfarp va aprovar instar al tinent d'alcalde de Compromís, Santiago Cervera, a presentar la dimissió com a regidor abans del dia 28 de febrer de 2019 per la seua incompetència.
Com ha subratllat Pedro José Esteve Giménez, candidat a l'alcaldia del Partit Popular, “esperem que després de la pèssima gestió de Santiago Cervera en la seua etapa com a primer edil d'Alfarp i després d'aprovar-se en el ple que ha de dimitir, tinga la dignitat política que no ha tingut fins ara i hui mateix present la seua dimissió irrevocable”.
Així resa literalment el primer punt d'acord de la moció presentada pel grup municipal popular d'Alfarp que va comptar amb el suport del grup socialista de la localitat que ostenta l'alcaldia.
En aquesta moció es va aprovar també que per part de l'Ajuntament es faça públic als veïns d'Alfarp la pèrdua d'una subvenció de la Diputació de València per un import de 65.000 euros ja gastats en les obres de l'Auditori.
“No sabem amb quina cara mirarà als seus veïns el tinent d'alcalde de Compromís després que el ple que representa la voluntat democràtica d'Alfarp haja votat a favor que dimitisca després d'haver de renunciar a una subvenció de 65.000 euros per la seua incompetència i entestament” ha assenyalat Esteve.
Pedro José Esteve Giménez ha criticat que “Cervera, en lloc de disculpar-se públicament davant els seus veïns manté una actitud desafiadora i de negació davant un fet que els costarà als nostres veïns 130.000 euros”.
Grupo Popular Diputación de Valencia


._000006VD