El pla nacional de tecnificació esportiva de tir amb arc va tindre lloc a Almussafes

Miércoles, 20 de marzo de 2013 | e6d.es
• Va destacar la magnífica labor de difusió de la Federació Valenciana, així com la labor organitzativa del Club de Tir amb Arc d'Almussafes

El passat cap de setmana 8, 9 i 10 de març, les instal•lacions del pavelló poliesportiu d'Almussafes van acollir la primera sessió del "Pla Nacional de Tecnificació Esportiva" de tir amb arc. Així mateix, durant la jornada dominical es va celebrar la I copa federació de tir amb arc en sala, cita esportiva que també va comptar amb una nombrosa participació d'arquers.
El seleccionador nacional, Mr. Cho, i el preparador físic i membre de l'equip nacional de tir amb arc, David Carreró, van impartir la primera convocatòria del Pla Nacional de Tecnificació Esportiva per a la que es va triar un pavelló esportiu de referència per la qualitat i consolidació del seu club de tir amb arc local.
De fet, des de les 16 h. Del divendres dia 8  i fins al matí del diumenge dia 10 un total de 23 arquers menors de 17 anys van estar aprenent la tècnica de tir, així com la preparació física específica per a la correcta pràctica d'este esport. Va destacar la magnífica labor de difusió de la Federació Valenciana, així com la labor organitzativa del Club de Tir amb Arc d'Almussafes i la col•laboració brindada pel consistori municipal.
A més de la jornada de tecnificació, la jornada dominical va destacar per la celebració de la I copa federació de tir amb arc en sala en les instal•lacions del mateix pavelló poliesportiu. A partir de les 8 i fins a les 14 hores, un total de 56 esportistes es van donar cita per a competir pel sistema d'eliminatòries fins a la proclamació dels campions en les seues diferents modalitats. Finalment, es va procedir a l'entrega de trofeus tant de la lliga de sala com de la final de la pròpia Copa Federació.
El club de tir amb arc local va demostrar la seua solidaritat, incloent en la pròpia inscripció per a l'esdeveniment, l'aportació voluntària de cada un dels participants d'aliments destinats per a les ajudes d'emergència que es brinden des dels Servicis Socials de l'Ajuntament d'Almussafes.
Ajuntament d'Almussafes