El Perelló tanca l'any amb les seues Festes Patronals en honor a la Puríssima

Jueves, 5 de diciembre de 2019 | e6d.es
• Juan Botella, alcalde de El Perelló: "Continuem treballant per a posar en valor tot el potencial turístic que té El Perelló"

._000296
La localitat del Perelló és l'última que celebra les seues festes patronals a la comarca de la Ribera. Des de hui mateix i fins diumenge han preparat un programa festiu perquè tots els veïns i visitants puguen disfrutar de les últimes festes patronals abans d'entrar en el Nadal.
Els actes en commemoració de la Verge de la Puríssima, les entrades espectaculars de Moros i Cristians, les reconegudes orquestres, que posaran el toc festiu a les nits, i diversos dinars i sopars multitudinaris conformen el programa d'actes d'enguany.
L'alcalde de la localitat Juan Botella ens ha rebut en el seu despatx i hem parlat d'estes festes i de tot allò que li espera a esta xicoteta localitat per a l'any  2020.
Segons Botella, "estem desitjosos de poder inaugurar el nou Centre Cultural perquè totes les associacions, tant  fan pel municipi i les seues festes, tinguen un lloc especial on reunir-se i poder celebrar actes quan la meteorologia ho impedeix al carrer; a més continuarem treballant per a per a promocionar, més si cap, tots aquells esdeveniments gastronòmics que es realitzen al llarg de l'any, sempre comptant amb la gran professionalitat dels hostalers de la localitat". Recentment s'ha reunit amb el diputat de Turisme Jordi Mayor per a aconseguir moltes més ajudes i poder continuar creixent en actes tan importants com la Fira de la Tomaca i els espectaculars certàmens d'arrossos, tant de peix com d'hivern.
En l'aspecte polític s'alegra que el conflicte que porten arrossegant durant diversos anys de la CV-500 "per fi tinga al final del túnel; sembla ser que a València han recapacitat i de moment paralitzaran les obres que hagueren sigut responsables d'una mort lenta i agònica, no únicament del Perelló, sinó de moltes altres localitats per les quals transcorre aquesta carretera", ha assegurat Botella.
Amb les esperances posades en estes bones notícies de cara al pròxim any i amb el desig que els seus veïns i visitants gaudisquen de les festes patronals, l'alcalde del Perelló ha aprofitat per a felicitar el Nadal i convidar als veïns de la Ribera a acostar-se i conéixer El Perelló i les seues festes.
E6D
 
 
 

._000562

._000649