El Perelló es reuneix amb representants del PP i Ciudadanos de Valčncia per a traslladar-los la problemŕtica de la CV-500

Viernes, 4 de octubre de 2019 | e6d.es
• Els quals els han oferit tot el seu suport, tant en la presentació d'al·legacions com de futures mocions

._000705

._000562
L'equip de govern de l'Ajuntament del Perelló, representat pel seu alcalde, Juan Botella, i el regidor, José Ferrer, ha mantingut este matí, a l'Ajuntament de València,dos reunions amb els regidors del Partit Popular, Carlos Mondina i Julia Climent, i de Ciudadanos, Fernando Giner i Narcís Estellés. Tots dos grups han comprés la problemàtica que han plantejat els representants del Perelló i els han oferit tot el seu suport, tant en la presentació d'al·legacions com de futures mocions. També han confirmat la seua assistència a l'Assemblea Veïnal del 25 d'octubre, a les 19 hores, al Perelló.
El govern del Perelló està també a l'espera que els reben Sandra Gómez, del PSPV, i Sergi Campillo i Giuseppe Grezzi, de Compromís, per a traslladar-los de primera mà les conseqüències de transformar l'autovia del Saler en un bulevard amb els seus corresponents semàfors. Així mateix, han sol·licitat també una reunió amb Roser Obrer, directora general d'Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible.
Hui divendres tindrà lloc la reunió amb caràcter d'urgència de tota la Corporació del Perelló per a consensuar el full de ruta de les actuacions a realitzar. “Això és una qüestió de supervivència dels comerços de les poblacions afectades i de la qualitat de vida de la ciutadania”, ha explicat l'alcalde del Perelló, Juan Botella. 
Ajuntament de El Perelló

 

._000300

._000351