Juan José Grau: "El Partit Popular és una aposta segura per a Cullera, per a la Comunitat Valenciana i per a Espanya"

Jueves, 4 de abril de 2019 | e6d.es
• "Des del Partit Popular apostem per treballar pel present per a poder construir un futur millor"

._000628
En aquest mes d'abril, el dia 28 els ciutadans i ciutadanes tenim la responsabilitat de poder canviar el rumb del nostre país. Els Espanyols tenim l'oportunitat de redreçar el timó d'aquest país i de tornar a les institucions i als ciutadans governs responsables, lliures i capaços de Governar.
El diumenge 28 d'abril els Espanyols haurem d'elegir al Candidat Popular Pablo Casado com a President d'Espanya o continuar amb el govern de l'esquerra comunista, amb independentistes i  etarres de Bildu. Els Espanyols poden triar que parlem sobre educació, sanitat, pensions, igualtats, futur i progrés o si parlem de recessió econòmica, d'atur o de temes del passat. Nosaltres des del Partit Popular apostem per treballar pel present per a poder construir un futur millor.
Per tot el món és sabut que tenim en Moncloa, un President no electe resguardat pels vots d'aquells que volen trencar Espanya, que busquen la confrontació, que com hem viscut en aquesta ciutat, no governen per a tots ja que governen per als seus i que prometen una cosa per davant i pacten una altra per darrere, que es preocupen pel seu benestar i no pel de tots els Espanyols i Espanyoles i que mentre es decideixen coses pel present i futur d'aquest País ells es dediquen a viatjar en "Falcon" a rendir tributs a dictadors i assistir a festivals.
Per al Partit Popular governar Espanya es governar amb propostes realistes que es puguen complir i que defensen els drets i llibertats de tots els Espanyols amb projectes nacionals. Potenciar la inversió en infraestructures i en benestar social, fer que es complisca la llei i la nostra Constitució, reactivar l'economia ajudant a empreses i autònoms perquè puguen generar més centres i més ocupació, fer uns pressupostos per a la gent amb el compromís de baixar tots els impostos i eliminar aquells que són injustos com els de patrimoni, donacions o actes jurídics,  rebaixar les llistes d'espera en sanitat, l'elecció lliure de centre educatiu, etc, etc.
Per Espanya i la seua ciutadania, hem de triar el millor, i el millor per a governar històricament només ho ha sabut demostrar el Partit Popular, perquè fer campanya és molt fàcil però governar a l'altura d'aquest País només sap el Partit Popular.
Per tant cal apostar per Isabel Bonig per a la Presidéncia de la Comunitat Valenciana i a Pablo Casado com a President del Govern d'Espanya, per un Partit Popular unit, fort, renovat i digne de governar.
El Partit Popular està interesat en que els seus dirigents siguen persones formades i capacitades especificament en materies legals, económiques, urbanístiques, gent preparada i capacitada per no dependre de terceres persones que nomes tinguen interesos particulars. Per vosaltres, Per Cullera, Per Valencia i Per España, PP, PP i sols PP és la solució.
Partit Popular de Cullera

 
 
 ._000500