El Partit Popular de Carcaixent no ha canviat de criteri respecte a les macroplantes fotovoltaiques

Sábado, 2 de julio de 2022 | e6d.es
• “Per quč mai s’havia votat a favor o en contra”

._000626
El PARTIT POPULAR de Carcaixent no ha pogut canviar de criteri com s’ha afirmat a alguns mitjans de comunicació, per què mai s’havia votat a favor o en contra de les macroplantes.
El debat, com hem posat de manifest sempre que hem publicat o parlat sobre este tema, no eren les plantes fotovoltaiques, era la gestió de Compromís i de l´alcalde, concretament, en tot aquest assumpte i en com ha estat manipulant la informació i duent a terme una campanya de desprestigi contra tota l'oposició, oposició que, li recordem, representem a una gran majoria dels ciutadans de Carcaixent.
Es més, el fet de mutilar, com afirma el Sr. Salom, l´exposició de motius, (que no els acords de la moció presentada pel col.lectiu Salvem el Realenc), és precisament per posicionar a tota la Corporació en una situació de rebuig a que es posen plaques fotovoltaiques a la muntanya amb independència de que en un futur, per que el procediment està en marxa i serà molt llarg i costós, els organismes competents, puguen emetre informes a favor dels projectes de plantes fotovoltaiques plantejats.
Tot i això per que pensem que és el sentir general dels ciutadans de Carcaixent i els polítics que els representem ens deguem al interés general i no a interessos partidistes.
Carolina Almiñana Lledó
Portaveu Partit Popular de Carcaixent._000829
._000836