El músic de Carcaixent Frank J. Cogollos guanya un premi en el International Composition Contest de Varsòvia

Domingo, 18 de octubre de 2020 | e6d.es
• Va resultar guanyador d'una distinció en la Categoria Internacional on es van presentar un total de 31 obres arribades de tots els llocs del món

._000740
El 15 d'octubre, a les 12 hores, va tindre lloc la decisió del Jurat del Concurs Internacional de Composició per a Banda de Música organitzat per la Warsaw Wind Music Association.
Frank J. Cogollos va resultar guanyador d'una distinció en la Categoria Internacional on es van presentar un total de 31 obres arribades de tots els llocs del món. L'obra guanyadora porta per títol Siga Winds i té una duració d'uns 9 minuts aproximadament. En ella, l'autor tracta de descriure amb la seua música diferents moments de la vida en la mar, els seus estats, batalles navals…
El guardó porta amb si la interpretació, en la Gala de premis del concurs, de l'obra la pròxima primavera de 2021 per la Warsaw University of Life Sciences Representative Orchestra dirigida per Chris David Westover (USA), guanyador del Concurs Internacional de Direcció de Varsòvia en 2019, i la Concert Wind Orchestra of the representative artistic Ensemble of the Polish Armed Forces dirigida per Marcin Slazak.
Aquest concert serà gravat i emés en directe per les xarxes socials. Aquesta gravació servirà per a la posterior realització d'un CD. Les obres guanyadores seran publicades per l'editorial polonesa PWM Edition. Els autors guanyadors rebran també una diploma i trofeu per les seues obres.
E6D


 

._000779

._000625