El jove pianista de Sueca Ferran López-Carrasquer debuta al Carnegie Hall de Nova York

Lunes, 11 de noviembre de 2019 | e6d.es
• Al ser guardonat amb el primer premi al concurs internacional "Golden Classical Music Awards"

._000006
Tocar a un escenári tan mític com el de Carnegie Hall, en Nova York, constituïx un somni per a molts  musics. El jove pianista i compositor de Sueca, Ferran López-Carrasquer de 16 anys, va debutar  el 2 de novembre al  Weill Hall del Carnegie Hall, al ser guardonat en el  Primer Premi al  concurs internacional "Golden Classical Music Awards" de  N. York, en la categoría de edat de 16 a 19 anys.  Participants d'Estats Units, Australia, Japó, Canadá, Reigne Unit, Rússia, Alemanya, Xina i Corea, van prendre part en aquest important  certamen, en el que hi han varies categoríes de edat i, no sols piano, sinó també instruments com violí, violontxel, arpa, així com grups de Cámara poden participar. Ferran va ser l'unic guardonat espanyol a aquest certamen.
A la  ceremónia d'entrega de premis, celebrada al centenari Carnegie Hall, el jurat va mencionar l'altíssim nivell de tots el guardonats, als quals van entregar el corresponent diploma. A més, van voler reconéixer la tasca dels seus professors, fen-li entrega a Ferran, d' un diploma dirigit a ells. Així mateix, van assenyalar la brillant participació del jove pianista suecá, que no sols mostrá una impressionat técnica pianística, sinó també un  "toc mágic", (a "magical touch", en paraules literals del jurat), a les seues interpretacions de les peçes de Chopin i Bach,  les quals el van fer merexéidor del primer premi.
Finalment, assenyalar que per al  jove pianista de Sueca,  (premiat en anterioritat a Londres, París, Viena i Salzburg, així com a numerosos concursos nacionals), ha significat una ocasió inoblidable, un somni fet realitat, el poder interpretar al piano,  a l' emblemátic escenari del Carnegie Hall. Per aquest motiu, no sols vol  dedicar aquest guardó al seu poble, sinó també, agrair sincerament als seus professors de piano i de composició el seu esforç, ja que sense les seues motivadores ensenyançes i el seu suport constant, havera sigut impossible aconseguir aquest reconeixement. (Ferran estudia actualment al Conservatori Professional, "Rafael Talens" de la ciutat de Cullera).
Carrasquer._000525

._000649