El II concurs de microrelats a La Pobla Llarga gira en torn a la fundació de la localitat

Lunes, 23 de enero de 2017 | e6d.es
• Textos que no poden superar les 150 paraules amb la peculiaritat que ha d’incloure la paraula “set-cents anys”

Per segona vegada, l’ajuntament de la Pobla Llarga convoca un concurs de microrelats amb l'objectiu de promoure i incentivar la producció literària en valencià i potenciar l’ús de la llengua.
El tema és lliure però caldrà que aparega al text aquestes paraules: “set-cents anys” pels set-cents anys que complís la Pobla Llarga aquest 2017, presentant els originals mitjançant correu electrònic a biblioteca@lapoblallarga.es
No hi ha límit de presentació de quantitat d'obres per autor. Però en cap cas dos o més microrelats d'un mateix autor podràn ser finalistes, és per aquest motiu que un mateix autor utilitzarà en totes les seues obres el mateix pseudònim.
Les bases estan publicades a la web municipal www.lapoblallarga.es.
El passat diumenge 22 de gener de 2017 va donar inici al 700 aniversari de la seua fundació amb la presentació del nou logotip de Antonio Requena
Aquest logotip basat en el Pont de l’Ase, una construcció inacabada possiblement de finals del segle XVI, va ser presentat pel seu propi autor, “ i que va guanyar el concurs convocat fa mesos pel propi ajuntament per a trobar la imatge que va a acompanyar-nos als poblatans durant aquest 2017” com senyala la regidora de cultura Sonia Bellver.
En aquest acte, les poblatanes i poblatans es van emocionar escoltant a Eduardo Benetó, com recitava dos poemes escrits per dos poblatantes i que versaven sobre la Pobla Llarga.
Toni Gaspar i l’alcaldessa Neus Garrigues, van destacar la importància de poder commemorar la fundació del nostre poble i el cronista oficial adjunt, Joan Català, autor de 6 panels on es recull de forma breu però precisa la història de la Pobla Llarga des de l’antiguitat, va fer referència a l’objectiu principal del 700 aniversari: “conèixer millor el nostre poble”.
Ajuntament de La Pobla Llarga