El guadasuarenc Ferran Barberà, diputat de Compromís, anuncia la seua decisió de presentar-se a les primàries de la llista de Corts de la coalició

Domingo, 25 de diciembre de 2022 | e6d.es
• ‘Vull portar la representació territorial a les Corts Valencianes i ser la veu d’una comarca com la Ribera’

._000690
El diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Ferran Barberà, ha anunciat la seua intenció de presentar-se a les primàries de Compromís per a integrar-se a la llista amb la qual la coalició concorrerà a les pròximes eleccions autonòmiques del 28 de maig vinent.
Barberà, que també forma part de l’executiva nacional de Més-Compromís, va anunciar el desig de participar del procés de primàries amb un vídeo amb el qual manifestava la seua intenció de “continuar treballant des de les Corts per millorar la vida de la gent”.
“Vull portar la representació territorial a les Corts Valencianes i ser la veu d’una comarca com la Ribera, que exemplifica com cap altre territori la diversitat del País Valencià i que és referent en agricultura o en conservació del seu patrimoni material i immaterial. Però també alçar la veu davant les insuficients infraestructures que castiguen a les usuàries de Metro o Rodalies a la nostra comarca.”
Ferran Barberà, de 31 anys, és actualment un dels diputats més joves del parlament valencià. És graduat en interpretació musical en l’especialitat de clarinet i té estudis en gestió cultural. A més, és professor a l’escola de música de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar i director de l’agrupació juvenil d’aquesta.
Ferran Barberà