El govern d'Espanya reconeix Algemesí com a Ciutat de la Cičncia i la Innovació

Sábado, 15 de abril de 2023 | e6d.es
• La declaració permetrŕ impulsar els diversos projectes municipals
._000086
La ministra de Ciència i innovació, Diana Morant, ha entregat a l'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano, el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació en el transcurs d'un acte organitzat pel ministeri i celebrat a Sagunt.
Aquesta distinció reconeix Algemesí perquè aposta decididament per la innovació en les polítiques públiques i que potencien en el seu territori estructures, institucions i empreses locals amb un fort component científic, tecnològic i innovador.
També es premia el rellevant paper de l'Ajuntament d'Algemesí en la promoció del territori com un element indispensable que determina la dinamització econòmica i social.
El govern espanyol ha valorat a Algemesí la iniciativa innovadora de prestació de serveis públics, govern electrònic, lliure accés a la informació i compra pública d'innovació com a motor de R+D+I, investigació+desenvolupe+innovació. També totes les actuacions que s'alineen amb els objectius de l'Estratègia Horitzó Europa.
L'alcaldessa ha agraït el treball dut a terme pels tècnics municipals i ha assegurat que Algemesí manté ara el compromís de treballar en una línia de creixement com a ciutat de la ciència i la innovació dins e la “Xarxa Innpulso”.
Per a la ministra de Ciència i innovació, Diana Morant, “són els municipis que lideren el canvi al nostre país, que implica treballar amb tota la societat en objectius comuns perquè el futur passa per a bastir ponts de cogovernament i un lideratge local col·laboratiu”.
Ajuntament d’Algemesí