El Departament de Salut de la Ribera ha invertit 90.000 euros en la compra d'elements de protecció per a professionals

Lunes, 9 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Són vidrieres, metacrilats, mampares i estors de plàstic automatitzats, que s'han col·locat en zones comunes de treball i en taulells d'atenció al públic

._000634
El Departament de Salut de la Ribera ha invertit, des de l'inici de la pandèmia de coronavirus, 90.000 euros en l'adquisició i instal·lació d'elements de separació per a protegir als seus professionals.Estos elements de protecció s'han col·locat tant a l'Hospital d'Alzira com en els 41 centres d'Atenció Primària amb què compta el Departament de Salut (centres de salut i consultoris auxiliars). Es tracta de vidrieres, metacrilats, mampares i estors de plàstic que s'han col·locat en zones comunes de treball i en taulells d'atenció al públic.
Així, en aquells despatxos on no es pot mantindre una separació física de metre i mig entre treballadors, s'han delimitat els llocs de treball, tant frontal com lateralment, amb este tipus d'elements de protecció. En estes zones s'han col·locat, generalment, estors de plàstic automatitzats, de manera que cada professional puga manipular-los sense necessitat de tocar-los directament, amb la finalitat de maximitzar la seua protecció. Així mateix, s'han instal·lat mampares, tant de cristall com de metacrilat, en els taulells d'admissió, urgències i dispensació de medicaments, on hi ha un tracte directe amb els usuaris dels centres sanitaris.
Departament de Salut de la Ribera