El Departament de Salut de la Ribera destina més de 3,4 milions d'euros als plans de vacances i reforços d'estiu

Miércoles, 17 de julio de 2019 | e6d.es
• Cal destacar la contractació de 30 professionals de reforç, entre ells 7 metges, per atendre els centres de salut

,_000698

._000696
El Departament de Salut de la Ribera ha destinat este estiu més de 3,4 milions d'euros per atendre les substitucions de vacances del personal sanitari i els professionals de reforç desplegats a les zones de major afluència turística.
En este sentit, cal destacar la contractació de 30 professionals de reforç, entre ells 7 metges, per atendre els centres de salut de les zones de platja i de la zona de El Marquesat, un esforç de contractació que ve a pal·liar les deficiències que es produïen en anys anteriors a l'arribada de la gestió pública directa al Departament de Salut.
Així, a la zona bàsica de Cullera, i tal com ja es va fer l'estiu passat, es manté obert el consultori del Racó fins al 6 de setembre, amb servei sanitari d'Infermeria tots els dies de 8 a 15 hores, i de metge els dilluns, dimecres i divendres, de 12:30 a 15 hores.
Per la seua banda, el consultori Oasis es manté obert en horari de matí i vesprada (fins a les 22 hores) de l'1 de juliol al 6 de setembre i en horari de matí (fins a les 15 hores), del 9 al 30 de setembre, mentre que el consultori de El Mareny de Sant Llorenç té consulta d'Infermeria tots els dilluns de 8 a 9 hores.
Pel que fa a la zona bàsica de Sueca, el consultori de El Perelló, a més de l'atenció ordinària de 8 a 15 hores, amplia el seu horari a la vesprada, entre les 15 i les 22 hores i obre els caps de setmana entre les 8 i les 22 hores fins al dia 8 de setembre, tant en atenció mèdica com a infermera.
Així mateix, es mantenen oberts els consultoris de El Mareny de Barraquetes, amb atenció mèdica i d'Infermeria de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, i Mareny Blau, amb assistència mèdica i infermera els dimecres i divendres, de 8 a 10 hores. Pel que fa a la zona de El Marquesat, s'ha previst que dispose de servei mèdic i d'Infermeria de 8 a 21 hores, els mesos de juliol i agost.
Departament de Salut de la Ribera._000663

._000660