El consistori d'Almussafes presenta la seua nova oferta de tallers socioculturals

Jueves, 19 de septiembre de 2013 | e6d.es
• Es manté el preu públic de 25 euros per alumne i curs. Els tallers s'inauguraran el pròxim dia 1 d'octubre

Dilluns passat dia 16, el Centre Cultural d'Almussafes va obrir el termini d'inscripció en els diferents tallers i cursos municipals oferits per a la temporada 2013-2014. Arts plàstiques, teatre, ceràmica, costura i tabal i dolçaina són els cinc tallers socioculturals que de nou integren el Programa Municipal. Com en les anteriors edicions, les entitats culturals també posen a l'abast dels usuaris una àmplia agenda de cursos per a la present temporada.
Des de dilluns passat dia 16 i durant tota la present setmana, els veïns i veïnes d'Almussafes interessats a participar en alguna de les propostes artístiques i plàstiques que integren l'ampli ventall de cursos socioculturals oferits per l'Ajuntament per a la present temporada poden desplaçar-se fins al Centre Cultural per a formalitzar la corresponent inscripció.
Amb l'objectiu d'agilitzar la matriculació dels alumnes, des de la Regidoria de Cultura s'ha optat per establir un dia d'inscripció per a cada curs, per la qual cosa durant la primera jornada d'obertura es van realitzar únicament les matriculacions dels cursos de Pintura, deixant ahir dimarts per a Ceràmica, hui dimecres per a Costura, demà dijous per a Tabal i Dolçaina i el divendres per a Teatre. El termini per a la matriculació en cada una de les cinc escoles programades en la present edició finalitzarà dilluns que ve dia 23, jornada dedicada a la inscripció en qualsevol de les cinc opcions si encara quedaren places vacants.
A pesar de la crisi, la Regidoria de Cultura manté la mateixa oferta formativa i el mateix cost de matrícula anual per assistència a cada taller de la passada temporada cultural. De fet, el programa sociocultural inclou les Escoles municipals d'Arts Plàstiques, Ceràmica, Teatre, Tabal i Dolçaina i Costura, esta última inaugurada fa dos anys amb un gran èxit d'assistència.
Alumnes d'altres poblacions no dubten a matricular-se cada any en els tallers municipals, una vegada esgotada la demanda dels propis veïns d'Almussafes. “Sens dubte, el més que raonable preu que establim en els nostres cursos és un al•licient afegit per a la seua participació en els mateixos”, explica la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.

L'oferta de les associacions
La Fera Teatre proposa disciplines que comprenen des del cant modern i la interpretació, fins a les arts escèniques i el teatre i els cursos de piano, guitarra espanyola i elèctrica i cant coral són les apostes del Cercle d'Arts Leopoldo Magenti. Per la seua banda, les associacions de Dones Bolilleras i d'Arts i Oficis convoquen tallers de confecció de boixets i de manualitats, respectivament. Un taller de ceràmica és l'opció proposada pel Club de Ceràmica local i l'elaboració de brodats, boixets, pintures en tela, patchwork i estany són les ofertes de l'Associació d'Ames de Casa. Així mateix, Dansaires del Tramusser convoca el curs de Danses Valencianes.
Ajuntament d'Almussafes