El Consell convoca les beques salari amb ajudes de fins a 6.000 euros a l'any per estudiant

Domingo, 20 de noviembre de 2022 | e6d.es
• El termini per a presentar les solˇlicituds és d'un mes

._000723

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'ordre per la qual es convoquen les beques salari lligades a renda per a cursar estudis en les universitats que integren el Sistema Universitari Valencià durant l'exercici 2022-23 i que suposen una assignació de fins a 6.000 euros a l'any per estudiant.
En concret, el Consell destina 18 milions d'euros a aquesta nova convocatòria de beques que són una aposta que el Govern del Botànic va implantar en 2016, úniques en tot el territori nacional i al capdavant de les beques amb major dotació per als estudiants, destinades a finançar la realització d'estudis de grau de qualsevol curs i de màsters habilitants.
El programa de beques universitàries i accés a estudis superiors impulsats des de la Direcció General d'Universitats ha anat incrementat la seua dotació en els últims anys fins a oferir a l'estudiantat valencià un total de 8 tipus de beques universitàries amb un pressupost que aconsegueix els 33 milions per a l'any 2023.
Segons ha assegurat la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, “el Govern valencià segueix obstinat a minimitzar la despesa de les famílies i a garantir l'accés als estudis superiors a tots els joves de la Comunitat Valenciana, per això, mantenim el nostre compromís per millorar i incrementar el programa de beques universitàries”.
Bo ha afegit que “les beques salari porten el segell del govern del *Botànic i la convocatòria està oberta per a l'estudiantat de tots els cursos de grau i per als quals realitzen màsters habilitants, amb atenció, a més, a les víctimes de gènere i els seus descendents, als estudiants afectats per discapacitat o aquells que es troben en situació de protecció internacional, per als quals es reserva un 1% del pressupost”.
La concessió de les beques es tramitarà en règim de concurrència competitiva tenint en compte requisits econòmics i acadèmics.
El termini per a presentar les sol·licituds és d'un mes a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en DOGV, i es realitzarà exclusivament per mitjans electrònics a través de la web de la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana.
Els dubtes relacionats amb el contingut d'aquesta convocatòria seran ateses mitjançant el correu electrònic: [email protected]
Generalitat Valenciana

 

._000853 
._000634