El Consell Agrari ha contractat a 70 veïns de Sueca en 2012

Miércoles, 28 de noviembre de 2012 | e6d.es
• "Per a l’any que ve, tant el Consell Agrari com l’Ajuntament de Sueca continuaran amb la mateixa política"

El Consell Agrari de Sueca ha realitzat durant l’any en curs setanta contractacions de peons agrícoles, inscrits en la nova borsa creada en 2012, per a la realització de treballs de manteniment i neteja de camins rurals, així com dins del nucli urbà. El procés de contractació ha sigut dut a terme pel coordinador de Camins del Consell, José Martorell, el qual va dissenyar un planning amb què aconseguir optimitzar la mà d’obra de la manera més eficient.
“L’objectiu des del primer dia, tant del Consell Agrari com meu, ha sigut el de mitigar d’alguna manera eixa situació de crisi que estan patint moltes famílies de Sueca. Per a això, el pressupost destinat a la contractació de peons agrícoles va ser augmentat un 147% respecte a 2011 ja que, a causa de la situació conjuntural que vivim, considerem molt més necessari augmentar eixa partida que qualsevol altra que, en l'actualitat, pot resultar menys precisa”, ha assenyalat el regidor d’Agricultura i president del Consell Agrari, Dimas Vázquez.
“Per a l’any que ve, tant el Consell Agrari com l’Ajuntament de Sueca continuaran amb la mateixa política de dotar econòmicament les partides per a la contractació temporal de veïns de Sueca en situació de desocupació, i que complisquen els requisits necessaris”, ha afirmat Vázquez. 
Ajuntament de Sueca