El Consell Agrari adequa les zones d'esparciment rural de Sueca

Miércoles, 8 de mayo de 2013 | e6d.es
• El president del Consell Agrari, Dimas Vázquez ja ha marcat un manteniment d'aquestes zones, perquè a partir de ja, estiguen operatives per al seu ús
elarmariodeamanda20121129
Apropant-nos ja al bon temps, i podent ser llocs de concurrència dels veïns de Sueca, el Consell Agrari Municipal està adequant les zones de l´Assut de Sueca i la Muntanyeta dels Sants per deixar-ho en òptimes condicions d'ús com a llocs d'esbarjo i de descans per tots els veïns que trien aquests llocs per passar un dia de festa amb familiars i amics.
El president del Consell Agrari, Dimas Vázquez ja ha marcat un manteniment d'aquestes zones, perquè a partir de ja, estiguen operatives per al seu ús i gaudi. Aquestes tasques seran quinzenals, per tenir en òptimes condicions aquests llocs tan nostres.
Així d'aquesta manera, la gent que ho desitge, tindrà la Muntanyeta dels Sants i l'Assut de Sueca com una opció més a prop, i poder gaudir d'un ambient de natura característica de la nostra zona.
Alhora, i com durant tot l'any, ja s'estan realitzant tasques d'adequació dels dos marges del riu Xúquer (cordó), que també són zones de pas tant d'esportistes com de veïns que passegen per ells, i com no, de vehicles que accedeixen als camps situats al marge del riu.
Consell Agrari Municipal de Sueca