El Concurs de Cartells de Cullera per anunciar les falles 2022 a Cullera ja té guanyador

Martes, 18 de enero de 2022 | e6d.es
• "Certesa" de Dennis Ferrer i Ruiz ha sigut l'obra guanyadora

._000696

._000826
El Concurs de Cartells per anunciar les falles 2022 a Cullera, ja té guanyador. En aquesta ocasió, dels tres finalistes, el tercer era un cartell que ens va arribar des de Múrcia. Per si no era suficient, cal destacar que també n'han presentat des de Saragossa i des de Navarra, sent tot un èxit  aquesta edició. Per altra banda, el segon classificat amb el lema ‘‘Tornem a tornar’’, ha sigut Marc de Diego. I el  primer classificat  amb el lema ‘‘Certesa’’, ha sigut  Dennis Ferrer i Ruiz, un jove cullerenc faller.
El jurat, compost per Roberto Català, Marc Fernández i Andrea Ferrer, tots tres Graduats en Belles Arts i en Disseny i qualificats sobradament per a valorar aquest concurs, han destacat la dificultat per haver-se de decidir entre els dos finalistes, a causa de la bona qualitat d’ambdós. També defineixen el cartell guanyador considerant que aquest  és  COLOR i que realitza una perfecta al·lusió als cartells més CLÀSSICS, però, amb una estètica completament renovada i actual, és un cartell molt faller, molt sentit i molt COMPLET.
Finalment, volem felicitar a tots els participants i esperem que en la pròxima edició, tinguen encara més rivals, si pot ser, perquè per a nosaltres seria un plaer.
JLF Cullera._000681
._000841