El concurs d’aparadors enceta el Nadal a Carcaixent

Martes, 1 de diciembre de 2015 | e6d.es
• És una de les primeres activitats de la campanya de dinamització “Carcaixent viu el Nadal”

._000210
La Regidoria de comerç de l'Ajuntament de Carcaixent, és l’encarregada d’encetar les activitats per a les festes de Nadal amb la convocatòria del concurs d’aparadors. Aquesta és la cinquena edició d’un concurs que vol reconèixer l'esforç i imaginació d'aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals de la ciutat. Esta és una de les primeres actuacions de “Carcaixent viu el Nadal”, unacampanya de dinamització que està organitzant l'Ajuntament per a estes festes i que comptarà amb activitats culturals i d'oci per a tots els públics.
El concurs d’aparadors compta amb molta acceptació per part dels comerciants i cada any són més els negocis que se sumen a aquesta iniciativa. Està dirigit a xicotets comerciants i per poder participar els únics requisits són estar ubicat al terme de Carcaixent i decorar l’aparador amb motius nadalencs. Estan previstos tres premis d’una tarjeta de 300, 200 i 150 euros respectivament a utilitzar en el comerç  local. A banda dels premis d'Aparadorisme, s'oferirà un premi de 100 € a través de la Targeta Carcaixent, a l'empresari que major nombre de "M'agrada" hagi obtingut a la foto del seu aparador a través de la pàgina de Facebook teu Pla Carcaixent , amb la finalitat de reconèixer l'esforç de l'empresari en les xarxes socials.
Una de les principals novetats d’aquesta edició és la presència entre els membres del jurat d’alumnes de l’Escola Superior de Disseny de València, junt a l’alcalde de Carcaixent i regidor de Comerç, Paco Salom, i un tècnic de l’AFIC. El jurat tindrà en compte que la decoració de l'establiment haurà d'estar en consonància amb la celebració de les festes de Nadal, valorant criteris com  la Decoració de façana i accessos a l'establiment, l’Ambientació interior de la botiga o l’ús de materials reciclats.
Paco Salom, regidor responsable de l’àrea de comerç i promoció econòmica, ha manifestat que el concurs d’aparadors és una eina fonamental per a dinamitzar el xicotet comerç a Carcaixent. “Hem de posar en valor l’esforç dels botiguers que treballen per oferir el millor de sí mateixos als seus veïns i, tot i que s’estan treballant en noves mesures de promoció del comerç local, esta crea un ambient especial en la ciutat”, ha afegit. A més també ha volgut destacar que aquesta és una de les moltes activitats que s’estan preparant des de l’Ajuntament per poder oferir una alternativa d’oci de qualitat per a tots aquells que passen les festes de Nadal a Carcaixent. En les pròximes setmanes es donarà a conèixer la programació completa de la campanya “Carcaixent viu el Nadal”.
 
 
Bases del V Concurs Municipal de Decoració d'Establiments dirigit als petits comerciants
 
PRIMERA. Requisits dels establiments concursants.
Els establiments concursants hauran de reunir amb caràcter general els següents requisits:
- Estar localitzat en el terme municipal de Carcaixent
- Tractar-se d'comerç tradicional o locals de professionals en planta baixa en actiu.
- La decoració de l'establiment haurà d'estar realitzada amb motius nadalencs.
- L'establiment haurà d'estar decorat des del 14 de desembre i fins a la festivitat de Reis Mags com a mínim.
- El 11 de desembre, l'empresa haurà de remetre a través del correu adlaytocarcaixent@gmail.com, la foto que es pujarà a Facebook per sol•licitar els vots. Només es pot remetre una única foto.
 
SEGONA. Composició del Jurat.
El Jurat, estarà compost per:
• L'alcalde  o el regidor o regidora en qui delegui
• Alumnes de l'Escola Superior de Disseny de València
• Tècnic AFIC de Carcaixent
 
TERCERA. Criteris de valoració.
El jurat tindrà en compte que la decoració de l'establiment haurà d'estar en consonància amb la celebració de les festes de Nadal, valorant els següents criteris
 
• Decoració de façana i accessos a l'establiment
• Ambientació interior de la botiga
• Originalitat - Creativitat
• Innovació- Novetat
• Qualitat
• Disseny
• Il•luminació
• Utilització de materials reciclats
• Utilització de productes propis
 
La decisió del tribunal serà inapel•lable. Podrà declarar desert el concurs en les modalitat de premi estipulat
 
QUARTA. Presentació de sol•licituds.
Termini de presentació de sol•licituds: Fins al divendres 11 desembre 2015
Lloc: Agència AFIC C / Marquesa de Montortal, 54, o bé a través d'email adlaytocarcaixent@gmail.com
Más información Tel. 96 245 76 27 /660556913
               
CINQUENA. Premis.
Els premis es donaran a través de Targeta de Crèdit de Carcaixent per consumir en els comerços locals.
1r premi 300 €
2n Premi 200 €
3r Premi 150 €
A banda dels premis d'Aparadorisme, s'oferirà un premi de 100 € a través de la Targeta Carcaixent, a l'empresari que major nombre de "M'agrada" hagi obtingut a la foto del seu aparador a través de la pàgina de Facebook teu Pla Carcaixent , amb la finalitat de reconèixer l'esforç de l'empresari en les xarxes socials.
Aquest podrà ser acumulatiu als altres en el cas que coincideixi amb l'aparador guanyador del jurat.
El premi podrà quedar desert
 
SISENA. Resolució del jurat.
El jurat valorarà els aparadors participants, passant pels comerços la setmana del 14 al 18 de desembre en horari comercial, informant amb antelació a les empreses participants del dia i hora.
La decisió del jurat serà inapel•lable.
Ajuntament de Carcaixent