El concessionari Renault Ginestar Alzira col·labora de nou amb les Festes de Sueca

Martes, 30 de agosto de 2022 | e6d.es
• Per al transport de la Festera Major i la seua Cort d'Honor durant els festejos que celebrarà la ciutat en els pròxims dies

._000874
Ha tingut lloc, en la plaça de l'Ajuntament, l'acte simbòlic de lliurament de claus dels vehicles que el concessionari Renault Ginestar Alzira cedirà per al transport de la festera major i la seua cort d'honor durant els festejos que celebrarà la ciutat en els pròxims dies. Des de l'any 2011, esta marca col·labora amb les festes de Sueca facilitant dos vehicles per al desplaçament de les representants a tots els actes programats.
En la recepció dels vehicles han sigut presents l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; la festera major de Sueca, Alicia Falcó, i membres de la seua cort d'honor; així com representants del concessionari col·laborador. En esta ocasió, els models cedits han sigut: Arkana RS Line E-Tech híbrid i Megane E-Tech 100% elèctric. Tant l'alcalde com la regidora de Festes, han agraït als responsables del concessionari la col·laboració que venen prestant tots estos anys a l'Ajuntament.
Ajuntament de Sueca._000826
._000841