El CMFPA d'Almussafes registra 633 inscripcions i manté oberta la matriculació

Jueves, 12 de octubre de 2017 | e6d.es
• Entre les novetats es troben els tallers que faciliten l'accés als Certificats de Professionalitat i un en col•laboració amb l'ADL
._000271
El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d'Almussafes ja ha formalitzat 633 matrícules per a aquest curs 2017-2017. A pesar que alguns dels tallers oferits ja han començat, l'escola manté obert el període d'inscripció per a cobrir algunes de les places que encara estan disponibles. Alguns grups d'Anglés, Valencià, Mòbils i tabletes, Graduat i Cicles Formatius de Grau Superior encara no han aplegat al seu nombre màxim d’alumnes. Els interessats poden dirigir-se al centre, situat en el carrer Salvador Botella, per a rebre més informació.
A dia de hui, 633 persones han formalitzat ja les seues matrícules per a participar durant aquest curs 2017-2018 en alguna de les iniciatives formatives oferides per l'Ajuntament d'Almussafes a través del seu Centre Municipal de Formació de Persones Adultes. Una temporada més, els ciutadans i ciutadanes de la localitat tenen al seu abast l'oportunitat d'ampliar els seus coneixements sobre diferents àmbits gràcies a l'extensa oferta de cursos i tallers impartits pel claustre de professors de l'escola d'adults, que per als pròxims mesos preveu consolidar les iniciatives impulsades en anteriors temporades i testar el funcionament de les novetats implementades.
En aquests moments, encara queden places disponibles en els grups d'anglés, excepte en els de B1EOI i el B2. Hi ha disponibilitat en el B1-PET, en l'A2, en l'A1 i en Anglés d'Iniciació. Així mateix, també falta per completar els nivells de Valencià Oral, Elemental i B2. Però ja s'ha cobert el total d'alumnes admesos en els nivells més alts d'aquesta llengua, el Mitjà (C1) i el Superior (C2). Finalment, des de la direcció informen que encara és possible inscriure's en el curs de Mòbils i tabletes i que els interessats a formar part dels nivells de Graduat i Preparació de Cicles Formatius de Grau Superior encara estan a temps de realitzar la corresponent matrícula. En la mateixa escola es proporciona més informació en el seu habitual horari d'atenció.
Com a principal novetat, el CMFPA ofereix per primera vegada als veïns i veïnes la formació que facilita l'accés als Certificats de Professionalitat dels nivells 2 i 3. En la mateixa línia de potenciar l'ampliació del currículum vitae de la ciutadania, l’escola i l'Agència de Desenvolupament Local del municipi proposen de manera conjunta un taller gratuït titulat “Eines i recursos per a la inserció laboral” en el qual els assistents aprendran aspectes relacionats amb l'alfabetització informàtica, tècniques de recerca d'ocupació i coneixements sobre qüestions legals de la relació laboral.
Ajuntament d'Almussafes