El Clubs Escacs Ribera Baixa i l’Algemesí es fusionen per a la temporada 2023

Lunes, 26 de diciembre de 2022 | e6d.es
• Demanaran a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana jugar conjuntament amb 3 equips baix el nom 'Escacs Ribera Baixa-Algemesí'
._000606 
El Club d’Escacs Ribera Baixa i el Club d’Escacs Algemesí han arribat a un acord de fusió esportiva per a la temporada 2023 en la competició per equips que comença en gener. D’esta manera, els dos clubs demanaran a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana jugar conjuntament amb 3 equips baix el nom “ESCACS RIBERA BAIXA-ALGEMESÍ” en les categories de 1ª i 2ª Divisió Provincial i en la Divisió de Promoció. El primer i tercer equip jugaran preferentment en Sueca com a locals i el segon equip ho farà en Algemesí.
En paraules dels presidents d’ambdós entitats, Arturo Ramon i Alfredo Llombart, “trobem este acord molt positiu per als escacs de la Ribera i esperem que el resultat esta temporada siga positiu per tal de donar-li continuïtat a la proposta”.  U dels punts de l’acord es potenciar el desenrotllament i la difusió dels escacs en els respectius àmbits d’actuació de les dos entitats, tant local com comarcal. Així mateix, demanen a la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana per a que treballe conjuntament en la mateixa direcció “en benefici de les generacions actuals i futures".
Escacs Ribera Baixa-Algemesí