El Club Yoko-Kan d'Almussafes s’adjudica cinc medalles en el I Open Ciutat de Gandia

Viernes, 5 de octubre de 2018 | e6d.es
• Dels metalls conquistats el passat dissabte 29 de setembre, un d'ells és d'or, l'aconseguit per Damián Asins en la modalitat point fight

._000551
._000520
Els almussafenys participants en el I Open Ciutat de Gandia de Kick Boxing, que va reunir el passat dissabte 29 de setembre a alguns dels esportistes més destacats a nivell espanyol en les modalitats Tatami Sport, van destacar en el medaller final de la competició en aconseguir un total de cinc podis. Damián Asins va aconseguir l'or en point fight, Alvin Martínez es va portar la plata en la modalitat de kick light i el bronze en light contact i David Climent i Aarón García van conquistar la plata en light contact.
Alguns dels millors clubs de kick boxing d'Espanya es van reunir el passat dissabte 29 de setembre en el I Open Nacional Ciutat de Gandia de les modalitats Tatami Sport, un esdeveniment que va reunir a més de 200 esportistes especialitzats en point fight, light contact i kick light en el pavelló d'usos múltiples del Poliesportiu Municipal de la capital de La Safor.
El Club Yoko-Kan d'Almussafes va estar present en aquesta cita de primer nivell i, una vegada més, va tornar a la localitat carregat de nombroses medalles. Concretament, l'entitat va aconseguir cinc podis. Damián Asins va obtenir la victòria en point fight, Alvin Martínez es va portar la plata en la modalitat de kick light i el bronze en light contact i David Climent i Aarón García van conquistar la plata en light contact.
Des de l'associació destaquen que a més de les medalles van tornar del campionat “amb una miqueta més d'experiència” i agraeixen “a la a Federació de Kick-Boxing de la Comunitat Valenciana, a l'organització i a l'equip arbitral la gran labor realitzada durant el transcurs del torneig”.
Quasi la meitat dels participants van acudir des d'altres comunitats autònomes i, tal com va assenyalar en la presentació de l'esdeveniment el president de Box Safor, José Antonio Núñez, “la intenció de l'organització és que aquesta prova s'incloga en el circuit nacional que s'implantarà pròximament per part de la Federació Espanyola de Kick Boxing i que tindrà un format a manera de lliga”.
Ajuntament d'Almussafes