El Club de Senderisme ‘Olivetes Xafaes’ presenta la seua Guia 2021 resum de totes les activitats realitzades

Martes, 15 de febrero de 2022 | e6d.es
• La memòria recull les 28 rutes realitzades durant 2021


._000562

._000824

El Club de Senderisme ‘Olivetes Xafaes’ ha presentat la memòria de totes les activitats realitzades durant l'any passat. Per a l'ocasió, han volgut comptar amb la presència de l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora d'Esport, Celia Beltrán; la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez; i un nombrós grup de membres del club. “Hem volgut presentar ací a l'Ajuntament i al mateix temps fer-los obsequi de la Memòria 2021 del club. Fa ara tres anys que ens vam constituir com a grup senderista de la Ribera del Xúquer i, a part de tindre molta activitat, hem aconseguit un gran nombre de membres, 180 persones, i amb llista d'espera, la qual cosa demostra que era necessària la creació d'un club com este a Sueca”, ha assenyalat el president del club ‘Olivetes Xafaes’, Toni Llopis, qui ha explicat també que la pretensió del club és oferir, a membres i simpatitzants, unes rutes variades, atractives i segures.
La memòria recull les 28 rutes realitzades durant 2021, 19 d'elles caminades saludables i 9 de muntanya, entre d’altres. En total han participat 1.419 persones. La regidora d'Esport, Celia Beltrán, ha mostrat el seu agraïment al club per voler presentar esta guia a l'Ajuntament i explicar totes les activitats que han dut a terme, “no sols vull donar-los les gràcies per la vessant esportiva, sinó també per unes altres que duen a terme, com ara l'ecològica, recollint residus i plàstics al seu pas en alguna de les caminades que organitzen, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient; i també la vessant turística, duent a terme rutes saludables en col·laboració amb la Regidoria de Turisme. Des de l'Ajuntament, vull animar-los a seguir així, proposant iniciatives pel bé dels suecans i les suecanes. Sabeu que ací estem per al que necessiteu”.
L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui, al seu torn, ha participat també en alguna de les rutes proposades pel club, ha volgut felicitar-los per totes les activitats que han pogut dur a terme en este 2021, malgrat la situació que vivim. “Jo recomane a la ciutadania que vulga participar que ho faça perquè, a més de fer esport en un ambient immillorable i gaudint del paisatge, la sensació posterior és tan positiva que hauríem de provar-ho tots”.
Ajuntament de Sueca

._000772

._000847