El Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes continua recollint èxits

Martes, 3 de mayo de 2016 | e6d.es
• Ainhoa Cañibano, or en el Campionat d'Espanya Individual Base de Gimnàstica Rítmica de Gijón

._000340
El Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes, CEGA, continua recollint èxits. En aquesta recta final de la temporada, les joves integrants de l'entitat estan arreplegant els fruits dels intensos entrenaments dels últims mesos. Ainhoa Cañibano va aconseguir el passat diumenge 24 d'abril l'or en el Campionat d'Espanya Individual Base de Gimnàstica Rítmica celebrat a Gijón. A més, les set participants del club en la fase provincial del Campionat d'Espanya que es va disputar el 30 d'abril a Burjassot van tornar a casa classificades per a la final nacional que acollirà la ciutat de Guadalajara.
El passat diumenge passat 24 d'abril, Ainhoa Cañibano, gimnasta del Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes, es va alçar amb l'or en la categoria Prebenjamí en el Campionat d'Espanya Individual Base celebrat a Gijón. Els assistents al torneig, celebrat en el Palau d'Esports de la ciutat asturiana, van gaudir amb l'impecable exercici desenvolupat per la jove. Al costat d'ella, van participar altres quatre esportistes de l'entitat almussafenya.
En categoria Benjamí, Neus Saiz va quedar en el lloc 16 i Greta Toledà en el 30. En la sessió matinal del divendres 22, categoria juvenil, en la qual es van enfrontar 178 gimnastes de tot el territori nacional, Ainoa Vila va ser la número 30 i Nuria Moncho la número 42. “L'altíssim nivell de totes les gimnastes és prova evident que en aquest esport es treballa cada dia més i millor”, assenyalen els responsables de CEGA.
El següent cap de setmana, concretament el dissabte 30 d'abril, van continuar les competicions de gimnàstica rítmica. El Pavelló de Burjassot va acollir la fase autonòmica i provincial de les diferents categories per al Campionat d'Espanya Individual i de Clubs. En ella, van participar set integrants del club almussafense, aconseguint excel•lents resultats.
De fet, totes es van classificar per al Campionat d'Espanya que es disputarà pròximament a Guadalajara. Arianna Luz i Ainhoa Hurtado, que van ser cinquenes, ja tenen la seua plaça per a l'esperada final. El tercer lloc obtingut per Clara Martínez, Patricia Pérez i Valeria Trijueque les classifica també a elles. Durant la mateixa jornada però en sessió de vesprada, Mireia Simón i Carmen Navarro van aconseguir el subcampionat provincial en la categoria Junior.
Ajuntament d'Almussafes