El Club de Futbol Almussafes llança el seu àlbum de cromos de la temporada 2016-2017

Miércoles, 8 de marzo de 2017 | e6d.es
• S'ha editat un primer tiratge de 100 unitats i 1.300 cromos però no descarten ampliar la producció en funció de la demanda


El futbol almussafeny acaba de posar en marxa la segona edició d'una atractiva iniciativa que tracta de posar cara als jugadors de tots els equips que componen durant aquesta temporada 2016-2017 el Club de Futbol Almussafes. Des de la setmana passada, aficionats, familiars i veïns poden adquirir en el Quiosc Parc de la localitat l'àlbum col•leccionable i els cromos amb els quals completar les pàgines de la publicació amb les plantilles dels 12 equips que competeixen actualment en les diferents categories. Encara que el primer tiratge és de 100 àlbums i 1.300 cromos, no descarten ampliar el nombre d'unitats en funció de la demanda.
Els aficionats al futbol d'Almussafes compten des de la setmana passada amb una nova iniciativa amb la qual podran conèixer una mica més als esportistes que integren el club de futbol de la localitat. La Junta Directiva acaba de posar a la venda un àlbum de cromos col•leccionable en el qual s'arrepleguen les imatges de tots els jugadors inscrits durant la present temporada en l'escola esportiva del Club de Futbol Almussafes.
Concretament, s'ha editat un primer tiratge compost per 100 unitats i al voltant de 1.300 cromos. L'àlbum juntament amb tres paquets de cromos pot adquirir-se per només cinc euros i cada sobre amb sis adhesius per un euro. L'establiment triat pel club per a dur a terme la venda és el Quiosc Parc, situat en el carrer Ausiàs March i just enfront del Parc Central.
Per a materialitzar aquest original projecte, que torna després de la seua posada en marxa en la temporada 2014-2015, s'ha fotografiat a tots i cadascun dels jugadors dels 12 equips que actualment estan inscrits en les files d'aquest club fundat en 1952. D'aquesta forma, tant veïns com aficionats a aquest esport podran reunir les imatges de les plantilles del Amateur, Juvenil, Cadet A i B, Infantil A i B, Aleví A i B, Benjamí A i B, Prebenjamí i Querubí. En total, s’han realitzat al voltant de 300 fotografies per a completar el treball.
“Creiem que amb aquesta iniciativa podem donar visibilitat a l'enorme esforç que realitzen els nostres joves durant la temporada perquè se'ls reconega el seu treball”, assenyalen des de la Junta Directiva, des d’on confien “que la bona acollida obrirà el camí a un segon tiratge”.
Ajuntament d'Almussafes