El Club de Córrer Peus Quets de Sueca inaugura una exposició retrospectiva dels seus 25 anys de vida

Viernes, 21 de septiembre de 2012 | e6d.es
• El 23 de setembre, tenen previst realitzar, en la sala que acull l’exposició, una trobada amb tots els socis per a homenatjar els fundadors i presidents
El club de Córrer Peus Quets de Sueca va inaugurar ahir, en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, una exposició que arreplega els seus 25 anys d’història. Amb motiu d’este important aniversari, des del Club s’ha previst l’organització d’una sèrie d’actes commemoratius que conclouran el 14 d’abril, el mateix dia en què, en 1988, es firmava la seua acta fundacional. 
“Peus Quets, al llarg de la seua curta però intensa història, ha brindat a tot aquell que li ha agradat el món de l’atletisme, un lloc on vore’s reflectit a l’hora de córrer amb un bon grup de gent. Comencem catorze persones allà pel 1988 amb molta il•lusió en este projecte, i hui som més d’un centenar. Homes i dones de totes les edats formem un grup en què, a banda de córrer, ens unix una gran amistat”, ha assenyalat el president del Club, Ramón Monjo.
Els actes van començar ahir amb la inauguració de l’exposició, a la qual van assistir també les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora d’Esports, Teresa Ribes. El dia 23 de setembre, tenen previst realitzar, en la mateixa sala que acull l’exposició, una trobada amb tots els socis per a homenatjar els fundadors i presidents. Eixe mateix dia, aprofitaran per a realitzar l’entrega de les insígnies de plata als socis i personalitats que acudisquen. Per al dia 26 de setembre, en la sala d’exposicions i a les 20 hores, està prevista la presentació del llibre “XXV anys corrent amb tu”, amb el qual obsequiaran cada soci. En el mateix lloc i a la mateixa hora, però el dia 28 de setembre, tindrà lloc una gran festa per als més menuts amb xocolatada. Amb el mateix xocolate realitzaran un mural per a la posteritat. I el dia 29 de setembre, tindrà lloc la XXV Volta a Peu de Sueca. 
“Des del Club Peus Quets volem invitar-vos a tots els actes que hem organitzat, especialment a participar el dia de la Volta a Peu, perquè disfruteu de tot el que hem preparat eixe dia amb xarangues, castells unflables per als més menuts i molta festa, que eixe dia anirà unida al món de l’atletisme. Veniu i disfruteu amb nosaltres”, ha conclòs Monjo.
Ajuntament de Sueca