El Club Balonmano RA Alzira renova la seua col·laboració amb Xúquer Centre Educatiu

Viernes, 10 de julio de 2020 | e6d.es
• Els xiquets i les xiquetes de l’Escola Base gaudiran de privilegis en Centre d’Idiomes Xúquer i comptaran amb un descompte
 
._000472

El Club Balonmano Ribera Alta Alzira signa el conveni de col·laboració amb Xúquer Centre Educatiu per a la temporada 2020-2021. Amb aquesta col·laboració, Xúquer Centre Educatiu es converteix en un dels patrocinadors principals del CBRA Alzira, gràcies a aquest acord el CBRA Alzira podrà utilitzar les instal·lacions del centre per als entrenaments dels equips de l’Escola Base.

Els equips de les categories inferiors del Club portaran el nom de Xúquer Centre Educatiu pel conveni signat. A més, els xiquets i les xiquetes de l’Escola Base gaudiran de privilegis per a accedir als cursos oferts pel centre com és la Centre d’Idiomes Xúquer en el que comptaran amb un descompte per a cursar classes d’idiomes, “estem molt contents de renovar el conveni entre el Club i el Centre, i que ambdues institucions treballen juntes en el desenvolupament dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat” indica Javier Monzó secretari del CBRA Alzira.

El tancament del Pavelló Pérez Puig ha suposat una disminució d'hores de pista coberta per als clubs de la ciutat, el CBRA Alzira aconsegueix amb aquest conveni hores d'entrenament en pista encara que hi siga a l'aire lliure.

El club espera col·laboració per banda de tots dels clubs per poder quadrar hores d'entrenament en pista coberta, acció fonamental per al desenvolupament de les nostres xiquetes i xiquets. Nova temporada La temporada 2020-2021 ja està en marxa i el club ja treballa en el tancament del planter del primer equip perquè aquest siga el referent de l'Escola Base.

El nombre de xiquetes i xiquets creix any darrere any i per a la temporada 2020-2021 es comptarà amb 6 equips base de categoria prebenjamí a juvenil. La inscripció de xiquetes i xiquets continua oberta fins al setembre quan comencen els entrenaments.

Club Balonmano Ribera Alta Alzira