Martes, 6 de noviembre de 2018 | e6d.es
• En la dihuitena edició preneren part vora 400 ciclistes de totes les edats

._000517

._000562
Sueca va acollir, ahir diumenge, la dihuitena edició del seu Trofeu de Ciclocròs. Ho va fer, a més, estrenant nou circuit que constava de 2.700 metres per volta i que tenia l’eixida i l’arribada en el carrer Doctor Fleming. El Trofeu de Ciclocròs Ciutat de Sueca, que estigué organitzat per l’Escola de la Penya Ciclista Sueca, va reunir més de 380 ciclistes de totes les edats, des de menuts de 4 anys fins al més major, Emilio Fandos, un home de Vinaròs que als seus 74 anys continua competint en esta modalitat i que enguany va inspirar el cartell anunciador de la prova.
Durant tot el matí es succeïren les proves en les diferents categories. D'entre elles, cal destacar la participació de sis xiquets i xiquetes de l’Escola Ciclista Sueca: Hugo Linares, Raül Sáez, Iván Fuentes, Elena Pérez, Anna Quintero i Martí Bravo.
També va prendre part en la prova de fèmines la suecana Sara Bonillo, que va aconseguir una segona posició que li va permetre vestir-se amb el maillot groc de líder de la categoria sub23.
Els participants coincidiren en elogiar el circuit de Sueca, quart emplaçament de la prova en els seus 18 anys d’història. I és que l’organització va dissenyar un traçat compensat, amb zones ràpides i altres més tècniques.
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, estigué present al llarg del matí disfrutant de les curses i va ser l’encarregat de lliurar els trofeus junt al president de l’Escola Ciclista de Sueca, Hilario Redondo.