El CF Promeses Sueca organitza una exposició amb motiu del seu 10é aniversari i els vint-i-cinc anys de la seua escola de futbol

Martes, 6 de junio de 2023 | e6d.es
• L'exposició, a l'Ateneu Sueco, ha repassat la història del club al llarg d'aquests anys

._000351
Durant el cap de setmana a l'Ateneu Sueco, es va reunir a quasi la totalitat de la família del balonet, en el que va ser un emotiu reencontre amb totes les persones, jugadors, pares, mares i familiars que han passat al llarg dels anys pel club i l'escola de futbol del Promeses Sueca.

El president, Carlos Coves: "Estic molt orgullós de tot el que hem aconseguit. S'ha demostrat que el Promeses Sueca té present, passat i, però sobretot, futur".
En la seua intervenció a l'acte també va voler agrair el treball, de totes les persones que d'alguna manera han ajudat i han contribuït al llarg d'aquests vint-i-cinc anys a fer del C.F. Promeses Sueca una escola de futbol de referència al nostre territori. A més va avançar alguns dels projectes en els quals ja s'està treballant de cara a la pròxima temporada, com són un amater "B" i tindre equips femenins a l'escola.

La festa d'inauguració de l'exposició va servir per a fer un repàs a la història d'un gran projecte esportiu i social que va començar el 20 de maig de 1998 quan es va constituir l'Associació de Mares i Pares Escola de Futbol de Sueca, i que aquesta temporada compleix vint-i-cinc anys gestionant el futbol base de la Ciutat de Sueca, amb una clara filosofia, fomentar l'esport i els seus valors positius entre els més joves.

Els assistents, exjugadors, expresidents i antics membres de l'associació de pares de l'entitat van coincidir en manifestar la seua alegria per tots els records i bons moments viscuts que els venien al cap en veure les samarretes, fotos i trofeus exposats a la sala.

El moment més emotiu de la vesprada va ser quan es va recordar la figura de Pascual Aparici, un dels fundadors i peça clau en la posada en marxa d'aquest projecte, que des de 2012, any de la fundació del CF Promeses Sueca, no han parat de créixer i d'aconseguir èxits i reconeixements.

De fet, el seu ampli suport social és una de les senyes d'identitat del C.F. Promeses Sueca, que ara com ara, està format per més de 300 jugadors i jugadores, i té milers de seguidors a les distintes xarxes socials, que queda totalment de manifest amb la gran afluència de xiquets i xiquetes a les seues jornades de portes obertes i el gran èxit dels diversos campus organitzats durant l'any.

En finalitzar l'acte d'inauguració els assistents van poder gaudir d'una xicoteta festa i berenar que va servir com a agraïment a tots els seus aficionats.
CF Promeses Sueca