El CF Promeses Sueca es presenta en la seua sisena temporada

Lunes, 18 de diciembre de 2017 | e6d.es
• Amb el premi "Escola revelació" concedit per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana la passada temporada
._000522

._000351
Aquest diumenge, 17 de desembre de 2017, el CF Promeses Sueca va congregar un nombrós públic per a veure l'acte de presentació del CF Promeses Sueca, que va obtenir el premi "Escola revelació" concedit per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana la passada temporada; després que l'any 2012 el mateix estament li concedira el premi de "millor escola de futbol".
L'escola de futbol dels del balonet, com es coneix al Promeses Sueca pel seu escut, compta en la seua sisena temporada amb 17 equip i vora 275 jugadors. Tots ells desfilaren sobre la gespa de l'estadi Municipal Toni Puchades entre els aplaudiments dels centenars de familiar i amics que van omplir la graderia principal del recinte, a l'acte que un any més va ser presentat per Marisa Viel.
Moltes novetats van ser les que es van mostrar: el CF Promeses Sueca mudarà la seua pell, i tots els equips de l'escola lluiran una nova samarreta amb un disseny exclusiu per al club on els colors blanc i blau seguiran sent els predominants de la mà dels seus patrocinadors principals: Bar Motilla Platja, ACADEF, Fem Escola Serveis Educatius i l'Excm. Ajuntament de Sueca.
També es mostra una altra novetat, samarretes d'entrenament per a tots els jugadors i entrenadors de l'escola en la que han col·laborat la Clínica Dental Miriam Mascarell, Bar Motilla Platja, Talleres Rocher, Alarmas Llorca, Nirvana Imatge, Clim+, i Peixos Braulio.
A més, Natxo Soler va exposar la nova metodologia basada en els processos cognitius que està aplicant el club: Smartfootball. Un nou sistema d'entrenament que està implementant-se i que persegueix que el CF Promeses Sueca continue sent considerada una de les millors escoles de futbol del nostre territori.
El moment emotiu de l'acte, es va viure quan es va agrair a Cristobal Naranjo i Arturo Font el seu treball al club, després que aquesta temporada hagen decidit fer una parèntesi en la seua vinculació a l'escola. Finalitzà l'acte, amb el torn de parlaments on van intervindre Cristobal Carsi, president de l'escola, Rafa Navarro, director esportiu, i Vicent Baldoví, regidor d'esports de l'Ajuntament de Sueca.
Ajuntament de Sueca