El Centre d'Educació de Persones Adultes 'Miquel Rosanes' de Sueca reprén de manera presencial el projecte Erasmus+

Jueves, 4 de noviembre de 2021 | e6d.es
• Este projecte permetrŕ que 10 alumnes del centre puguen visitar les ciutats de Brescia i Utena al llarg del curs

._000006
Fa uns dies, el Centre d'Educació de Persones Adultes 'Miquel Rosanes' de Sueca va acollir la primera reunió transnacional dels docents implicats en el projecte Erasmus+, la pretensió del qual és constituir una Associació d'Intercanvi Escolar per a la cooperació en la formació de l'alumnat referent a les competències en llengua anglesa i fent ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), imprescindibles per a exercir la plena ciutadania en les societats actuals i per a accedir a l'espai europeu, segons els organitzadors.
Els dotze professors dels centres col·laboradors en el projecte (APS Brainery Academy d’Udine, Itàlia; Cooperativa Manetti, Itàlia; Istituto di Istruzione Superiore 'Don Milani', de Brescai, Itàlia; ONG Vezirkopru Genclik veu Kultur Dernegi, de Turquia; Utenos Svietimo, de Lituània; Centre de FPA 'Enric Valor', d'Alzira) que han acudit a Sueca, van ser rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde, Dimas Vázquez, i el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez. Així mateix, en la seua estada a la ciutat, els docents van poder visitar alguns dels llocs més emblemàtics.
El centre 'Miquel Rosanes' de Sueca va començar, al desembre de 2019, un projecte KA204 Erasmus+ denominat “Anglés i TIC: un enfocament interdisciplinari”. Este projecte permetrà que 10 alumnes del centre puguen visitar les ciutats de Brescia i Utena al llarg del curs.
Ajuntament de Sueca

 

._000410

._000562