El Centre de Dia de Menors de Sueca adquireix material tecnol˛gic grÓcies a una aportaciˇ de l'empresa SIPCAM-Inagra

MiÚrcoles, 4 de mayo de 2022 | e6d.es
• Al qual assisteixen xiquets i joves menors d'edat en situaciˇ de vulnerabilitat

._000772

._000847
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Acció Social, i l'empresa SIPCAM-Inagra, han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual es beneficiarà en gran manera un dels serveis municipals que ofereix la ciutat, en concret, el Centre de Dia de Suport Convivencial i Educatiu al qual assisteixen xiquets i joves menors d'edat en situació de vulnerabilitat.
L'empresa SIPCAM-Inagra, amb més de 40 anys d'història en el nostre municipi, va iniciar este tipus de col·laboracions amb Sueca en l'última edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, sent un dels seus patrocinadors principals. Arran d'este conveni, tant la regidora d'Acció Social, Manoli Egea, com representants de l'empresa, van acordar continuar esta col·laboració a través d'una donació a algun dels recursos socials amb què compta el municipi, donació realitzada mitjançant l'entitat gestora del Centre. “Després de valorar diferents opcions, ens vam decantar per invertir esta ajuda econòmica en tecnologia per al Centre de Dia de Menors municipal, ja que considerem de gran importància facilitar als menors l'accés a les noves tecnologies. Vull donar les gràcies a l'empresa SIPCAM-Inagra per esta important col·laboració que sens dubte serà de gran ajuda per als menors que assisteixen diàriament al Centre”, ha assenyalat la regidora d'Acció Social, Manoli Egea.
Gràcies a esta col·laboració, valorada en 5.000 euros, el Centre de Dia de Menors ha pogut adquirir: 20 tauletes, un ordinador de taula, una pantalla digital i una cadira ergonòmica. “Són instruments que des de ja estan utilitzant els usuaris i usuàries del Centre, gràcies als quals aconseguim millorar encara més estes instal·lacions”, en paraules de Manoli Egea.
Ajuntament de Sueca


 

._000006VD